Ноло

1. Taj zakon je sam po sebi bezumlje, obezljudjujući fašizam koji od ljudi pravi robove i idiote. A prevelik je broj ljudi koji su mu se povinovali, ne stoga što se sa njim slažu i što je uspostavljen za njihovo dobro, već jer se boje i strepe (ne bez razloga). Previše ljudi su ispali govna, moroni, beskičmenjaci, i još nalaze za shodno da brane ustrojstvo koje ih je napravilo takvim, jer je teško reći - priznajem, ispao sam pička, neću više.

Ne. Lakše je mržnju usmeriti ka jednom čoveku, ma ko on bio, izduvati se i vratiti se poslu, kreditima i zabavi. Zbog toga Šmo, jer ljudi moraju da prodju kroz to - ispao sam pička, kreten, budala. Kako bi promenili ponašanje, i kako ne bi vaspitali decu da postanu isto što i oni.

da pretpostavimo da je sve sto si rekao tacno, opet - nji'ova drzava, nji'ova pravila, sta se guzi da ide u fasisticku australiju ako je to sve tako

zive ljudi u severnoj koreji vec 70 godina u mimu od drzave, pa niko normalan ne ide tamo da ispravlja krive drine

2. da pretpostavimo da je sve sto si rekao tacno, opet - nji'ova drzava, nji'ova pravila, sta se guzi da ide u fasisticku australiju ako je to sve tako

zive ljudi u severnoj koreji vec 70 godina u mimu od drzave, pa niko normalan ne ide tamo da ispravlja krive drine

Samo da udare sankcije, oduzmu prava na turnir i premesta ga u neku demokratsku državu. Ovako fašizam opstaje bez posledica...

3. Nema šta on meni ni tebi da vraća, jer mu mi ni ti ni ova država ništa niste dali.

nema sta on meni da vraca, slazem se, sto se mene tice skroz legitimna odluka da ode u monako i izbegne porez

samo bih bio srecan da ne unistava jedno od najvecih kulturnih dobara moje zemlje

4. da pretpostavimo da je sve sto si rekao tacno, opet - nji'ova drzava, nji'ova pravila, sta se guzi da ide u fasisticku australiju ako je to sve tako

A dobro jebiga ne idu kad se ne održava jedan od četri najbitnija turnira u sportu kom su posvetili život u trenutku kad imaju šansu da postanu najbolji ikada u tom sportu. Sranje je što se igra u ovoj okeanijskoj kurčini od "države".

5. Mogo lepo da ćuti a ne na sav glas viče da ima izuzeće jer je preležao koronu a nije vakcinisan dok ide prema kontinentu u kome je najveći lokdaun na snazi od početka sranja pa naravno da će te jebati.
    Novače glupače

6. Svako se trudi da izbegne porez koji ne mora da plati. Ako postoji način da se to reši, i ti bi to uradio. Pa sve da možeš 100 evra da sačuvaš od svoje plate.
    Sigurno ne bi finansirao SNS mašineriju, jel tako?

7. Pa finansiram je samom svojom egzistencijom ovde

8. Dobro, ne bi je dodatno finansirao.

9. pa ne, kad neko ode u severnu koreju i skine poster ludog diktatora i zavrsi u kovcegu ko onaj nesrecni amer, svi vicu "debil, sto je otiso tamo da to radi kad zna kako je"

isto i da neko ode u kinu i skine neku igricu koju je komunisticka partija kine zabranila

isto i da neko ode u rusiju i odrzi performans podrske pusi rajot ili navaljnom

tad su svima puna usta suverenizma i toga kako su debili ovi sto idu da to rade, samo kad je korona u pitanju onda ne vazi princip suverenosti nego treba nauciti tupave australijance slobodi

pusti ih da zive kako god hoce i ili postuj njihove zakone kakvi god da su, ili nemoj da ides tamo, kao i za svaku drugu zemlju na svetu, vrlo jednostavna stvar

10. Svako se trudi da izbegne porez koji ne mora da plati. Ako postoji način da se to reši, i ti bi to uradio. Pa sve da možeš 100 evra da sačuvaš od svoje plate.
    Sigurno ne bi finansirao SNS mašineriju, jel tako?

kome pricas, ejduse? jel umes da procitas da sam napisao da mi je okej ako nece da placa porez ovde

11. Pa prethodnih godina nije bilo ovakvih kršenja ljudskih prava. Sada ih ima.

12. Opet, neka ih - samo ne smeju da budu deo bilo kakvog većeg svetskog ili međunardnog događaja. Pa nek se zatvore ko Severna Koreja.

13. Mozda Nole zapravo stvarmo ne zna nista ovome, on naivno misli da je sve ovo neka greska. Ovako zao i glup plan moze da smisli samo Srki.

14. Opet, neka ih - samo ne smeju da budu deo bilo kakvog većeg svetskog ili međunardnog događaja. Pa nek se zatvore ko Severna Koreja.

lol, pa kina je triput veca diktatura i deo su svega prakticno

15. Poslao ga cale u bioskopsku salu da gleda film sa kartom od prosle godine

#gerila #bunt

16. pusti ih da zive kako god hoce i ili postuj njihove zakone kakvi god da su, ili nemoj da ides tamo, kao i za svaku drugu zemlju na svetu, vrlo jednostavna stvar

Nek rade to ali nek onda oni omoguće đowaku da se bavi svojom profesijom. To bi mogli na primer da uvedu takvim shit tirjanskim zemljama, da im zabrane da budu domaćini svetskih međunarodnih sportskih takmičenja, jer omogućavanjem toga primena tih njihovih zakona prestaje da bude ograničena samo na njihove stanovnike.

17. zanimljivo je ovo pisanje po australiji, a nepisanje po kini, sta mislite jel prosecan kinez sme da pomisli da se ne vakcinise ako mu tako naredi komunisticka partija?

18. i jel mislite da bi srbi u kini mogli da idu da igraju kolce ispred novakovog hotela da je gren slem u kini npr ili bi zavrsili sa sismisima u vuhanu

19. Ne bi smeo, i ne bi mogli, zato se u naciji insekata i ne igra grend slem turnir, ipak koliko god da su govna ovi australci nećemo da ih poredimo sa bubama.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.