Ноло

1. Neverovatno da vrhunski profesionalac nema profesionalni pr tim pa da ga vrhunski profesionalno posavetuju već škrtari na tome dozvoljava da kosovari vode glavnu reč na najgori kosovarski način pa jbt žao te da plaćaš par hiljada
    evra nedeljno nekom školovanom pr menadžeru upoznatoim sa prilikama i aktuelnostima svetskim već TATA glavni nema šta tipično kosovarski.
    E Novače budalo zaluđena opsednuta šarlatanima koji ti evo polako zbog njih sve dolazi na naplatu

2. GASI MJESALICU
    MOTAJ KABLOVE

3. Scouser je ljut zato što je čovek uredno primio 3 vakcine i sa zadovoljstvom čeka četvrtu dok neki poput Novaka nisu primili ni jednu.
    Evo nas u trećoj godini kako "izravnjavamo krivu za 14 dana" pa je sada Novak kriv za sve.

4. Usro ga Manijak, realno sve

5. Niko nije ljut zato glupani, prestanite da projektujete. Boli me kurčina dal će da primi iglu i koliko puta ili ne. Ako si zakačio koronku, ne idi napolje da je širiš, iskuliraj se kući. Vrlo prost koncept. Jebote pogotovo ako si jebeni multimilioner kao đowak, sedi kući igraj najbolje igrice, puši najbolju drogu, naručuj najbolju hranu.

6. Ma nije imao koronu Šmo, to je taktika.

7. Sve to - da li će da igra, osvoji, uzme novce - bitno je zbog ispišavanja po politici i gradjanima koji su 5 dana bili u fazonu nemožeeeee, zakonistizasveeeee, džaba pare i slava Novačeeee...Nije to Srbija, već uredjena zemlja gde se sprovode zakoni i ostala sranja. To je najvažnije, a i da nam se Zapata ne bi vratio na forum u velikom stilu, bolje plin da pustimo.

8. Sve to - da li će da igra, osvoji, uzme novce - bitno je zbog ispišavanja po politici i gradjanima koji su 5 dana bili u fazonu nemožeeeee, zakonistizasveeeee, džaba pare i slava Novačeeee...Nije to Srbija, već uredjena zemlja gde se sprovode zakoni i ostala sranja.

Ovo Šmokljo.

9. Dobro i? Ne slažete se s tim da bi zakon trebalo da bude isti za sve šta ne kapiram? Još nije gotovo btw prerano ste sada i vi počeli da slavite kao onomad zapata i ostali vaxeri.

10. Još nije gotovo btw prerano ste sada i vi počeli da slavite kao onomad zapata i ostali vaxeri.

da znas da me ne bi iznenadilo da ga koliko sutra proceraju iz drzave

11. Pa poenta priče je da vakcina nije obavezna a on je zbog toga dobio pritvor. A većini Australijanaca se to nameće kao obaveza - iako nema takvog zakona.

12. djokovic se ubi da pokaze kako nije antivakser, al melkori, care i ejdusi se nakacili da ga slave kao heroja i time samo potpaljuju ove australijske fasiste da ga jos vise prcaju u bulju, al nema veze vratice to nolo jednom cetvorospratnicom ispred kalemegdana da zakloni sirotinji pogled na usce

13. Nema šta on meni ni tebi da vraća, jer mu mi ni ti ni ova država ništa niste dali. Čovek je organizovao bezbroj humanitarnih akcija i ima fond koji pomaže sve ljudi sveta (uključujući i nas).
    Igra mu se na turniru i gleda da se prilagodi. Hoće da reši svaku dilemu da je GOAT. Iako svima znamo da to već jeste. I opet, drago mi je da tako odmeren i edukovan momak predstavlja nas u svetu. Meni ništa ne duguje niti to očekujem od njega.
    Ne znam šta se ljutite.

14. Ne slažete se s tim da bi zakon trebalo da bude isti za sve šta ne kapiram?

Taj zakon je sam po sebi bezumlje, obezljudjujući fašizam koji od ljudi pravi robove i idiote. A prevelik je broj ljudi koji su mu se povinovali, ne stoga što se sa njim slažu i što je uspostavljen za njihovo dobro, već jer se boje i strepe (ne bez razloga). Previše ljudi su ispali govna, moroni, beskičmenjaci, i još nalaze za shodno da brane ustrojstvo koje ih je napravilo takvim, jer je teško reći - priznajem, ispao sam pička, neću više.

Ne. Lakše je mržnju usmeriti ka jednom čoveku, ma ko on bio, izduvati se i vratiti se poslu, kreditima i zabavi. Zbog toga Šmo, jer ljudi moraju da prodju kroz to - ispao sam pička, kreten, budala. Kako bi promenili ponašanje, i kako ne bi vaspitali decu da postanu isto što i oni.

15. a poenta priče je da vakcina nije obavezna a on je zbog toga dobio pritvor. A većini Australijanaca se to nameće kao obaveza - iako nema takvog zakona.

Nije on zbog toga dobio pritvor, nemojte da pišete gluposti. Dobio je pritvor zbog nekoliko drugih faktora (sranje oko vize, sumnjivo izuzeće, sumnjivi pcr testovi itd itd.).

16. Uostalom ovo je mačiji kašalj naspram onoga što ga čeka ako bude hteo da igre u Francuskoj ili Engleskoj, tamošnja politika motri zbivanja i pripremiće se za njega kud i kamo bolje. Tek posle AO će da krene predpranje i pranje.

17. hah kakav bedan trol ovaj ejdus, nisam vakser ali nisam poremecen ko ti da glumim bitchute doktora i odgovaram druge ako zele da se vakcinisu

Btw Nolo,

Pokusao da petlja sa korona testovima, serijski brojevi se ne slazu itd konfuzija

Rekao da nije putovao a bio u spaniji

Neko hehe slucajno pogresno popunio upitnik mada se Nolo potpisao na isti papir. Greska u bas nezgodnom trenutku.

Ko zna sta ce se jos otkriti. Ugl prejadni pokusaji da se na prevaru dodje do grend slema bez imalo skrupula, ali to je revolucija ne razumete vi to che gevara samo jako protiv sistema ulazak u bioskop bez karte, gerila, ausvic i naravno dzej

18. da znas da me ne bi iznenadilo da ga koliko sutra proceraju iz drzave

Zavisi kako se izjasni javno mnjenje na tviteru i mrežama. Ako budu mislili da će dobiti dodatnih pol. poena - proteraće ga svakako. Zavisi i od pritiska javnih ličnosti, a mnogi su već stali na njegovu stranu. Sve je bukv. isto kao i ovde, ciganija.

19. Ma nemoj ti meni nisi vakser ;). Zna čika Ejdus vaksera kad ga vidi.

20. Nolo pobedio uveliko, ne mora ni da igra. Pokazao prstom i rekao - car je go. Nolo jebač parekselans.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.