Ноло

1. umesto da djovak drka atp tour, a gradjani australije svoju vladu, djovak drka vladu australije a gradjani australije djovaka, sve naopako u ovom svetu

Pa to, zato i jeste do jaja, jer je napravio Monti Pajton scenu.

2. ovde ih primenjuju i nad drugima a to nije baš okej.

da, na svojoj teritoriji, kako to nije okej?

3. da, na svojoj teritoriji, kako to nije okej?

I Hitlerova policija i vojska je sve radila po zakonu u svojoj državi. Kako to nije ok?

4. I Hitlerova policija i vojska je sve radila po zakonu u svojoj državi. Kako to nije ok?

ono se odnosilo na pitanje dal drzava sme da primenjuje svoj zakon i na strance, a ne samo na svoje gradjane - sme na svojoj teritoriji

5. a naravno da zakoni mogu biti nepravedni, ali ovde ako su prema nekom nepravedni, nepravedni su prema gradjanima te zemlje, a ne prema strancu koga niko nije puskom terao da ide tamo

6. to nije pitanje za australiju nego za atp tour i organizatore australijan opena

Cek moze pojasnjenje ko je tu caca onda

Da je pravilo u australiji da samo NEVAKCINISANI mogu da igraju a 99% vaknisano i bukv nema ko da igra sta onda? Tj da li mogu atp tur i org austr opena da override odluku australijske vlade da bi dosao dovoljan br igraca ili sta god

7. da, na svojoj teritoriji, kako to nije okej?

Pa mislim, okej je očigledno jer se to dešava, ali onda ti pada u vodu ona premisa da ih zaobiđeš i pustiš da to rade svojim građanima, pogotovo ako si nevakcinisani profesionalni sportista koji mora svoj profesionalni sport da igra u toj državi. Zašto fašistički zakoni te države imaju prednost nad tvojim pravom da zarađuješ lebac? Ako imaju, zašto mora da imaju baš toliko apsolutnu prednost, zašto ne može da se nađe neki kompromis? Mislim, očigledno je da može, zato i postoje ta medicinska izuzeća, samo je ovaj klen nesposoban da završi to kako treba.

8. ili prosto nama pojmljivo, srbija organizije docrol open i ulazak u zemlju je dozovoljen nevaknisanima, 99% igraca nevaknisano i bas taj jedan vakcinisan pa jos hrvat oce da udje sta onda? Jel mogu organizatori da zatraze izuzetak

9. mislim, imali smo pre koji mesec situaciju da je bilo neko boksersko takmicenje kod nas, valjda svetsko prvenstvo ili tako nesto, sto je zapravo medjunarodno takmicenje pod okriljem bokserskih asocijacija, dakle jos "drzavnije" nego teniska takmicenja

i nasa drzava nije dala kosovskim bokserima da udju u zemlju kolko se secam, jer ne priznajemo kosovo

i sta sad s tim?

10. i nasa drzava nije dala kosovskim bokserima da udju u zemlju kolko se secam, jer ne priznajemo kosovo

i sta sad s tim?

Sa sportske strane nije fer ispali smo govna, sa racionalne strane to su šiptari, ko im jebe mater.

11. Znaci srbija je vec uradila djokovic zahvat nad kosovarima hahah

12. s racionalne strane - nasa drzava, nasa pravila, jepte se, oduzmite nam svecko prvenstvo ako vam se ne svidja i dajte nekom drugom, samo u tenisu nema ko da oduzme

13. CITAT ko je tu caca onda CITAT

Pa keš valda, ko i svugde. Kako kaže keš tako će da rade. Ako turnir može da uzme isto keša bez Novaka, neće ni trepnuti da ga banuju, i na 5 godina ako treba. No pošto će, ako zaigra, turnir biti gledaniji nego ikada, a već se pojavila ideja o tome da se bojkotuje ako mu vlasti zabrane - ima da igra ko bela lala. E sad i politika ima svoju računicu, za 3 meseca su im izbori a nije baš da su popularni. A gradjani besni.

14. Pa mislim, okej je očigledno jer se to dešava, ali onda ti pada u vodu ona premisa da ih zaobiđeš i pustiš da to rade svojim građanima, pogotovo ako si nevakcinisani profesionalni sportista koji mora svoj profesionalni sport da igra u toj državi. Zašto fašistički zakoni te države imaju prednost nad tvojim pravom da zarađuješ lebac? Ako imaju, zašto mora da imaju baš toliko apsolutnu prednost, zašto ne može da se nađe neki kompromis? Mislim, očigledno je da može, zato i postoje ta medicinska izuzeća, samo je ovaj klen nesposoban da završi to kako treba.

to bi mozda vazilo kad bi drzava australija organizovala australijen open, ali ne organizuje

15. Znaci srbija je vec uradila djokovic zahvat nad kosovarima hahah

Nije, u pitanju je okupirana teritorija naše zemlje koja je sada protekrorat SAD-a. Prema našem ustavu nije priznata kao nezavisna država i tu stoji odvajkada. A ne od 2020, kao korona.

To je drastična razlika moj vakseru.

16. Nije, u pitanju je okupirana teritorija naše zemlje koja je sada protekrorat SAD-a. Prema našem ustavu nije priznata kao nezavisna država i tu stoji odvajkada. A ne od 2020, kao korona.

To je drastična razlika moj vakseru.

ovo je najgluplji argument koji sam procitao u dogledno vreme, kakve veze ima

17. CITAT pa tatic velikim slovima ide

18. to bi mozda vazilo kad bi drzava australija organizovala australijen open, ali ne organizuje

Šta tačno bi važilo? Sve ovo što sam rekao važi nevezano za to ko organizuje turnir. Govorim o mestu održavanja turnira, a ti govoriš o zakonima vlasti tog mesta održavanja turnira. Organizator je u ovoj ujdurmi već rekao svoje, Đoković (i bilo koji drugi avax tenisač) može da igra sa odgovarajućim medicinskim izuzećem.

19. Znam Skauz omašio sam. Hvala btw

20. Ma Nolo uperio baterlampom u slučaj kako jedna zemlja, za samo dve godine, može da se pretvori u Kinu. To je bitno ovde

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.