Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ili drzave imaju prava da postavljaju koje god oce uslove za ulazak u zemlju, ili nemaju, to sto je u datoj drzavi nesto izuzetno vazno za onog koji oce da udje, jbg, i meni bi mnoge materijalne dobiti donelo to da mogu u ameriku da odem bez drkanja
ako mogu da postavljaju, onda je stvar jasna, ako ne mogu da postavljaju sta hoce, onda budite dosledni pa recite da i pakistanac migrant ima pravo da udje u srbiju kad mu se cefne
Ajd razumeo bih za tenis ali -
kakav je kes to bio u igri za neko nebitno bohor nadmetanje koje nije ni rodbina dosla da gleda?
Znaci isterali su kosovare na pravdi Boga iz cisto politickih razloga. I ta bokserska krovna (cao bombi lepasi) organizacija nije mogla da spreci
Vidi, Kosovo i Metohija je naša teritorija od 1918. godine. I u našem je ustavu. Razlika je u tome što Kosovo nije bila država za sebe a mi ga ubacili 2008. u naš ustav. Pa sad pravimo probleme a nikad nije bilo naše.
Isto tako, u Australiju se oduvek išlo bez većih problema. Znači nije ti trebao sertifikat o vakcinaciji da bi ušao i izašao iz zemlje 1950. A treba ti od 2021. Tako da, to je razlika.
ostavicemo ovo ovde ejduse da ljudi ne zaborave koliko si glup
Vidi sine
Mogu da postavljaju u ime gradjana, njihove dobrobiti itd. Da te ne smaram, Australija se uvalila u jako velika govna baš zbog tih zabrana, Kinezi više ne mogu tek tako da studiraju i otvaraju firme tamo, ovi povukli svoj kapital, valuta pala 30% za 10 godina, ljudi besni itd. Drugim rečima - klimavo im je, kockali su se sa Nolom, izduvali, i sad će svakako da trpe itekako zaslužene šamare.
Vidi sinak
kakav je kes to bio u igri za neko nebitno bohor nadmetanje koje nije ni rodbina dosla da gleda?
Znaci isterali su kosovare na pravdi Boga iz cisto politickih razloga. I ta bokserska krovna (cao bombi lepasi) organizacija nije mogla da spreci
Ne kapiraš ali nema veze.
pa da australija organizuje turnir, onda bi mozda igraci mogli da traze od drzave da omoguci neselektivni pristup svima, ovako australija odlucuje o ulasku u zemlju, a ne o igranju na turniru, dakle djokovic sme da igra, ali ne sme da udje, a odgovornost je na organizatoru sto je izabrao takvu zemlju za igranje, a ne na zemlji
ne prilagodjavaju se zakoni biznisu, nego biznis posluje po zakonima jebemu
Jako kriza velika trenutno u - AU, CAN, USA, GBR ono baš baš velika, i ljudi baš baš besni.
I Turska da, tamo je haos sa recesijom
pravicemo mi australijski fasizam od blata kad nas brat si dovati
Pa maltretiraju Kosovari naše za koješta, maltretiramo mi njih, taj neki rad.
To je ono što se kosi s logikom u celoj priči. I opet da kažemo, u australiju možeš da uđeš i bez vakcine, sa medicinskim izuzećem, sve što je trebalo da uradi je da završi to kako treba (pa čak i da ga fejkuje ako treba), ali ne, debilko ni to nije uspeo da završi bez talasanja.
Ma ljudi da se ne zamaramo - taj ZAKON nije baš zakon očigledno, čim Noloa ne možeš da nateraš na bilo šta i može da ga zaobidje na mufte, kao što vidimo. A gradjanstvu si rekao da je zakon baš baš zakon i sve to baš baš mora, inače gubiš posao, deca ne smeju u školu itd. I tamo da nije fašizam bilo bi, realno, 40% vakcinisanih, znaju to i ljudi tamošnji. Sad Nolo kvari tu priču debelo i ovi su u frci, jer nisu ljudi baš olike budale jbg, besa je puno i, kad krene, ide kao lavina. Bolje ga je na Noloa usmeriti.
isto ko ja i rachel brt, sto se nas dvoje tice, vec sam je jebo, al ne daju mi da overim
Čovek Šmo, Čovek sa velikim Č. Odneo slobodu u onaj aparthejd, spomenike će da mu dižu za 20 godina
pa da, a on (i jos vise njegov ludi caca) se namestaju, a i mi kao drzava i narod s njim
ne znam kako ljudi to ne vide, legli smo ko kec na deset na jos jednu anti-srpsku histeriju
a bukvalno ni za sta, za to da bi nas prebacivac loptice mogo da prebacuje lopticu i u australiji, ko da nece osvojiti 21. titulu ionako
I da sevaste ta whataboutism argumentacija ti je baš na slabašnim nogama, aha mi nismo pustili ptaršije, automatski niko nigde nikog ne sme da pusti, a ako oćete da vam nowak igra u australiji onda treba pustite pakistanca da prođe. Mora da se uzme kontekst svake situacije u obzir, previše je tu promenljivih da bi se sve izjednačavalo i generalizovalo. Naravno da će osetljiva geopolitička pitanja kao što je puštanje kosovara da učestvuju u međunarodnom takmičenju u srbiji da imaju drugačije implikacije od toga da li će ili ne novax da igra u australiji. False equivalence jbg.