Ноло

1. Država, to sam ja

LUJ XIV

Vukajlija, to sam ja

MELK IV

2. Poenta ne moram se vakcinisem da bi igrao. Inace ne bi ni igrao.

Samo što on u svom cavuljskom stilu nikada nije rekao.
    Nikad nije dao ponudu: igraću bez vakcine, uzmite ili ostavite.
    Nego pokušao da uđe na tehnikaliju, kad mu nije prošlo krenuo da skiči, ne krivim ga preterano ni za jedno ni za drugo, samo tu nema nikakvog plana da se pošalje neka poruka, sem u vašim glavama.

3. To sa zakonom za sve jednako u to veruje samo mentol bez predigrea

Serem ti se na pedigre kereći

4. Serem ti se na pedigre kereći

Nisam ga ja izmislio paceru. Postoji po prirodi stvari.
    I mrze ga samo oni koji ne mogu da mu pristupe.

5. Param Parchard
    Ma skauz ja sam ambasador krindža, banalnosti, poremećenosti, izlišnosti, stavova oštrih i drskih a neutemeljenih. Pokazujem u nebo i vičem - ljudi ovo je nebo, upirem prstom u drvo i tvrdim za njega da je kuća (btw i jeste kuća). Vredjam se ali se ne ljutim, postojim, a uopšte ne moram. Ja sam otelotvorenje vukajlije, sajt u malom - vukajlija, to sam ja. Sve ono što je sajt postao primenio sam na ovaj profil i načinio ga takvim.

https://www.youtube.com/watch?v=Uz_Jfjc2Jkc

6. Samo što on u svom cavuljskom stilu nikada nije rekao.
    Nikad nije dao ponudu: igraću bez vakcine, uzmite ili ostavite.
    Nego pokušao da uđe na tehnikaliju, kad mu nije prošlo krenuo da skiči, ne krivim ga preterano ni za jedno ni za drugo, samo tu nema nikakvog plana da se pošalje neka poruka, sem u vašim glavama.

Vidi, svako sa malo pameti se ponasa identicno. A budale ne kapiraju jer traze eksplicitna objasnjenja.

7. Šta ti sereš, dobri čoveče, ljubitelju švargle?

8. Ovo nije istina. Novak te svojim izjavama i postupcima demantuje. On nije imao nikakvu nameru da se istice i da donosi nekakvu lucu australskom narodu i dize ih na ustanak.

On je samo skromno doneo i tiho na vrhovima prstiju IZUZECE da eto ne moze da primi vakcinu i plus, vrlo zgodno, prilaze dokaz da je skoro prelezao kovid. Kraj.

Vec je video kako mu se carinik osmehuje i lupa pecat uz “welcome joker”. Video je sebe kako dize pehar uz “australa i love you, you are best fans ever”.

Kad ono medjutim, sto kaze shmo, you had one job, spetljao se sa papirima, klupko krenulo da se odmotava i sta ces.

Kako vas boli ovo jer je ubo dečko od reči do reči.
    Ali prejaka je fantazija u vašim glavama.

9. Nije prvi put lolo

10. Jebace vas koka jos dan do max kraja ao lolo

11. Nisam ga ja izmislio paceru. Postoji po prirodi stvari.
    I mrze ga samo oni koji ne mogu da mu pristupe.

Izmislili ga kinolozo ofc.
    Samo ne znam koja si rasa? Ravničarski gonič?

12. Nevezano za sve ovo, moram podelim jednu jako čudnu anegdotu.

Drugar od drugara (ja ga znam 10 - 12 godina, ok smo) peče prasice i drugo meso priprema, izmedju ostalog. I dobije za NG brdo porudžbina, krene da radi, i u jednom trenutku odseče sebi deo prsta - ne baš pola, ali pristojno parče uglavnom. I jbg - bolnica, ušivanja, previjanja, muka živa, otkazao deo porudžbina i izgubio lovu (jebo to), momak kuglaš, u boćarskoj je reprezentaciji itd - da ne dužim, nije mu lako.

I ode posle 7 dana na kontrolu, kad kaže doktor - aa ti si onaj momak što je ubio čoveka.
    Kaže ovaj - ma ne bre, ja sam odsekao prst (i krene da objašnjava), kaže doktor - znam znam...I ispriča mu sledeće :

naime, čovek kom je ovaj trebao da spremi neko meso za NG, kad je saznao da se ovaj isekao i da od hrane nema ništa - toliko se izstresirao da ga je pukla srčka i zaglavio u bolnici. Budi se sutra dan, kao ošuren i pita - je l gotovo ono meso? I kažu mu - nije, imao si srčani udar, u bolnici si...I ovaj ponovo doživi napad i umre.

Jebote.

13. Hahahaha al zajebano je biti Vojvođanin jebote.

ŠTA?! Nema pečenja...CRK

14. Naslov: Melkorov poznanik ili rodjak

Definicija: Osoba sa sarenim zivotom, punim paradoksa, muka i udobnosti, ljubavi i samoce, zdravlja i bolesti, pameti i gluposti kojoj se dogadjaju iskljucivo neverovatni dogadjaji. Izuzetan primerak zivota, kako ga ziveti, i sta ne raditi. Umro je u medjuvremenu.

15. To Celt, a i žive takodje u medjuvremenu. Moje obe familije obiluju jako čudnim ljudima..

16. Pa šta ako obiluju, nisi ti sad zbog te slučajnosti neko bitno jaje. Čak verovatno i nisu toliko čudni nego tvoja mitomanija diže sve što je makar i tangencijalno vezano za tebe u nebesa. Svako ima čudake po široj porodici, nije zamena za ličnost

17. tvoja mitomanija diže sve što je makar i tangencijalno vezano za tebe u nebesa

ja sam odustao posle onog vukajlija - to sam ja

dlanovi su mi se oznojili pri pomisli..

18. Jedni se primaju na melkorov ego drugi ga sisu na rasnoj osnovi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.