Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Eo noleta podrzo szo i proizvodjac fajzera.
Kazu ne treba doza ako si prelezo bar tri meseca.
Utalio se koka sa satanistima. Idemo N01E
Izvlaci se IV0LE
MELK IV
https://i.ibb.co/nscr0jp/56534.jpg
Kokos zavrsio trening nakon po sata. Nesto se desava.
Sutra slavlje average guzica i zapov povratak na forum
Aauuu https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/szo-vakcinacija-ne-sme-da-bude-prepreka-za-putovanja/
Prelepo, navabis mase da budu retardi onda im objasnis da nisu morali i da je to samo njihova odluka.
I ovo se uklapa u vaš narativ, zar ne? :)
Naravno. Nismo mi, politika je kriva. Vlade su tako zahtevale, vlade kažu - slušali smo štabove, štabovi se vade na nekog bivšeg iz tog szo, jebiga, situacija bila kompleksna, desilo se odjednom, ovo čudo mutiralo 80 puta videli ste i sami, bolje sprečiti nego lečiti itd. Mnogi odgovorni, al niko kriv, svi dali sve od sebe, zbog nas naravno. Pojeo vuk magarca, vaca se prodala, kompanije uzele lovu - i tek će, ako ljudi krenu da se kvare (nadajmo se da neće) što nam ostaje da vidimo. Jbg.
ovo ti ljudi, koje smatraš debilima, trube evo već treću godinu.
Jbt gde nema odgovornisti nema ni prisile.
So simple
Odgovornost je na nama Carimire, ostaniodgovoran hešteg
I ovaj sto pravio vacu danas hvalio djokaru i prico kako nije nephodno loooooool
ne postoji informacija koju je nemoguce iskriviti da se uklopi u tvoj pogled na svet, ako religiozno zastupas jednu stranu. ako je jasno, onda jasno. ako nije, onda su neke mracne (ili dobre) sile, puno mocne.
cudni su putevi antivakcinaski.
Nznam meni je taj szo stav full antivaxerski.
Da neko drugi to prica mogao bi i na sud
Ovo. Zato mudri ljudi lepo kažu strpljen - spašen.
meni je sasvim razuman relativno umereniji stav koji izjavljuje neko ko nema izbore za 3 meseca, i ne bas toliku odgovornost, kao i tebi, al ti to stavis u tvoj frejmwork "who - omnipotentni demoni" malo ti se zagreje glavica i ispadne ovako nesto:
Popisace se szo po vakcinisanima.
Nece joj biti prvi put
kao i uvek, moj ti je savet da nadjes kompletnu izjavu i da je procitas, pre nego sto misljenje bljuc novinara prihvatis kao celokupnu istinu.
Msm objektivno vakcinisani su najvise izmanilulisani.
Obecano im je sve nisu dobili nista.
Posle nas novak kriv
Ne znam Celt, izvor su provakserski mediji kao što vidiš.