U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jesam celte, i izjava sama po sebi ne znaci nista.
To sto neko zaokruzi pricu ne znaci da govori istinu.
Da zamisli da je ovo na bitchutu, svi bi napali ejdusa
aj isti tekst, samo cu ja da iscupam druge pasuse od ovog novinara. ista izjava:
"So yes, there are circumstances in which vaccine mandates are supported by WHO but, again, it is subjected to the basic principle that the best way to get people vaccinated is to inform them, to educate, to have a dialogue and to address people's genuine concerns.
"We always ask that those mandates be clear, be explicit, be time-limited and at the same time … governments continue to explain to people why they're doing things and continue to try and convince people of the benefits of the vaccine rather than reverting to mandates as a single approach."
She added this was due to not everyone having the same access to vaccines.
"Free and full access to safe and effective vaccines is the absolute precondition before a mandate is made and that is a grounding principle,"
Hteo je da kaze da kada budemo imali bezbednu da mozemo da zahtevamo da bude obavezno?
Na taj deo mislis celt
ustvari i ovaj tekst na n1 relativno objektivan, nego se niste makli dalje od naslova...
Moć Celtaro, moć. Ne tvoja i Carina, demokratska, već moja, da mogu da vas jebem kako oću, iako vas je dvojica i iako, nominalno, ja radim za vas, vi me plaćate i vi odlučujete. Ali ne - kako ja kažem tako ima da bude. Ovo naravno nije u redu, ali spreman sam da vas ispendrekam itekako, pa se nećkate, jer svašta imate da izgubite.
U tome upravo leži suština oko Noloa - mi smo iznad svakog regulatornog tela, suda, zakona - mi postavljamo pravila. Zato se ovo sad i oteže - ne jer se iza zavesa nešto dogadja, već da bi se narodu stavilo do znanja ko je tata, i da taj tata, na samo jednu reč, može, ako hoće, da baci u okove i broja jedan - a šta može tek sa tobom, obični australijski šupku koji ništa ne predstavljaš. Ako će da leti, ili ipak da ostane da igra - sve je to do mene, ima i turnir čitav da pomerim za nedelju dana, ili ga ukine, ako procenim da "tako treba".
lele lele
hteo je da kaze da kad ceo svet ima dobre vakcine na raspolaganju da onda mozes da uvodis obavezne mandate, jer ovako nije fer.
citajuci medju redovima, popljuje malo po gomili vakcina koje imas sad koje nisu priznate svuda i nisu dokumentovane. ruska, kubanske, kineska neka itd.
Čitaj knjige Celte
Gde je razlika?
Ovo drugo sto si dodao je tvoja pretpostavka.
Izvini se jbg
U pravu je Celt, ovo je trojanski konj, suptilan.
Čitajući nenapisane knjige zaboravio si na one napisane. A u tim knjigama si mogao da pročitaš da si mi pushio gowno
Ne kenjaj melk jedini fors je na zapadne vace
Jbt jel ijedna vakserska budala primetila da je tek od korone krenula podela na validne i nevalidne vace.
Vrv je naucni stav u pitanju koji ne treba dovoditi u pitanje
konsterniran sam again
Jedini fors vredan pomena je TRIfors
A sa tog aspekta nauke gde je za obavezu u australiji nepohodna zapadna vakcina nazire se iskljucivi fasizam prema pravima ka nauci i znanju.
To je bas poremecen odnos kod ove koronice.
Nesto do juce globalno dobro postalo privatna svojina.
Diskrimnacija nauke.
https://www.espn.com/tennis/story/_/id/33050352/novak-djokovic-profile-selfishness-sports-leaders-failing-us-all
Što su ga do sada hejtovali neće biti ništa u poređenju sa ovim od sada. Veći hitler i od hardena.
Danas bilo iz britanskih i au medija kako novinari pisu hvalospeve koki i hejt narodu i vladi jer su govna.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2332210
Ukinuli mu opet lololo