Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zap obj jeste moralni pobednik jer se ne sudi njemu vec drugacijem stavu.
Objektivnija pobeda jeste u pristupu nego kolicini GS.
Da se razuememo, da ima 3 ili 0 GS cela priča bi bila nebitna.
Za mene je pobednik samo ako se ne vakciniše, tada ću smatrati da se nije prodao zarad višeg cilja. Cenim ga zbog stava i uverenja i sranja koja podnosi zbog toga istog.
Što haže hotul, pa što se nije vakcinisao majmun.
Sa druge strane i da se vakcinisao i sve vreme gurao provax stav i dalje bih navijao za njega.
najbolji svih vremena/jedan od najboljih/medj 5 najboljih generalno sve je to isti ili sličan kurac. Uzeo je sve sto se moze uzeti.
Moj bottom line, moja glavna želja povodom svega ovoga je da na kraju Novak Djokovic bude GOAT, sa najvećim brojem GS. (Ako neko pomene moje postove gde ga stavljam samo u top 10, onda je nubina koja ne zna da razlikuje trol od netrola) Vakcinisan, nevakcinisan, grlio piramide il ne, ne zanima me. Ja mogu da se ne slažem s njegovim privatnim stavovima, to je nebitno, kao što su njegovi privatni stavovi nebitni pred očima istorije. Samo brojke. Nikakva moralna pobeda, nikakva pobeda na sudu me ne zanima, samo teren.
Problem je što će to, u sadašnjoj konstelaciji snaga, mnogo teško ići, ukoliko nastavi ovako da radi, i ako nastavi da ima savetnike koje je do sada imao. Okolnosti su se promenile.
Novak je, da napravim neku analogiju, Ned Stark. Hrabar, častan, ne želi da ukalja svoju priču i u leglu zmija. Istovremeno pomalo tup, gord i neiskusan za većec igre.Problem je što leglo zmija igra po drugim pravilima. Onaj instagram post gde se kurči kako je upao s medical exemptionom, analogan je kurčenju Neda Starka pred Sersi da zna da je Džofri kopile. Zaigrao je igru prestola sa hendikepom, a u igri prestola postoje samo pobednici i pokojnici. I ostao bez glave.
Hvala na spojleru
hahahahhah
Вукајлија
Šta bi uradio, s druge strane, maderfakin Tivin Boss Lanister. Ne bi u startu igrao AO, pod nekim miki maus izgovorom zbog povredice, znajući da bi bilo previše vrelo tle, setimo se izjava svako malo direktora turnira "novak nece igrati ako se ne bocka blabla" Čekao bi mirno u Harendvoru, ne bi srljao, slao bi gavrane širom kraljevstva, ispitujući teren za sledeće bitke/turnire. Ovako će da ga rade ko vola na svakom sledećem turniru, na istu foru.
Tajuin*
https://www.youtube.com/watch?v=sux5jCd0onU&ab_channel=RTSNajlep%C5%A1enarodnepesme-Zvani%C4%8Dnikanal
Neću Nola
vratite mi Džola
sobzirom da je ovaj sudija ustao i reko idite na federalni sud pa se tamo jepte sa ovom politikom, ovo je upravo palo na 40% da igra, 40% suspenzija 3-6 meseci, 20% suspenzija 3 godine
i dalje postoji opcija da igra jer svejedno ga drkaju pre turnira opasno, i samim tim rade poso koji su naumili. da naprave primer od ove budale
ned stark se u grobu prevrce
jer iako mi se ne svidja ovo sto zapata prica, i mislim da nije pravedno, moram da se pomirim sa tim sto mora i svako, da univerzalna pravda ne postoji, postoji samo tvoja pravda i pravda vecine.
i samim tim moram da okrivim i djokovica za veliku sopstvenu glupost, jer:
- vlada: djovace, kazi da si vakcinisan da bi mogo da igras, svi moraju.
- djovak: necu da ti kazem
- vlada: aupicku materinu, evo ti igraj
- djovak: lololololo dobio sam izuzece, hahaha, prc, idem da igram
- vlada: aaaa, necemo tako, aj ti u zatvor
- djovak: ovo je nepravda, pa reko si da moze
- sudija: jeste
- vlada: aj opet u zatvor boli me kurac sta ovaj kaze
- sudija: i'm out
djovak ostavlja sebi samo jedan izlaz iz ovoga da bi igrao u buduce. da kaze da se vakcinisao.
jer ako svi ostali bitni kazu, a on nece, drkace ga redom vlade, dok se ne smene, a nece skoro, jer niko od njih nece da bude majmun.
mislim da su bili i ok sa ovim da cuti, nisam siguran doduse, mozda su i namerno hteli da ga nasankaju posto znaju da je debil, al tako izgleda.
Ne moraju tho, to je poenta. Uz odgovarajuće izuzeće i sa legitimnim razlozima nije morao da se vakciniše, niti da kaže da je vakcinisan, da bi ušo, e sad što je on glup pa ne ispunjava uslove za to izuzeće a opet je hteo da ga dobije to je druga priča.
ocigledno je mogao i sa nelegitimnim razlozima, al ne ume da cuti.
Kako moze "kazi da si vakcinisan", sta verujem ti na rec?
Pa upravo zato je probao tu muljazu sa papirima, testovima itd jer ne moze "na rec"
vidis da im je glavni razlog izbacivanja sad, "uzbuđivanje antivakcinaškog raspoloženja". vise i ne kriju.
znaci da ode sad i da kaze, izvinte jebi ga, hteo sam ja al dobih koronu, evo obecavam, odma cu posle turnira, nije nerazumno ponasanje, nesporazum, naravno da osudjujem antivakcinasenje pupu, slomili bi noge nadalu da djovak osvoji turnir ako treba.
Ne ume i ne treba da ćuti. Ovo sa Nadalom i njegovim kršenjem istih propisa je sjajno takodje.
Pa kad je bio spreman na takvu muljažu, što nije otišo korak dalje pa da isfejkuje da je vakcinisan, mislim očigledno mu etika ne predstavlja problem, kad već fejkuješ fejkuj kvalitetno i pragmatično, a ne ovo shit polovično fejkovanje koje nije ni odrađeno kako valja.