Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
e to ne znam shmo, vrv jer je iz celog masterplana stoji srki koji nije predvideo ovo, srki kad igra sah on razmislja samo jedan potez unapred i onda kad protivnik neutralise pretnju i krene u kontranapad krene da kuka "znas li ti da sam ja ovaj budalin mat probao 9 puta i uvek mi je uspevalo i ti se sad tu pravis pametan" i onda ne zna sta ce dalje a nece da preda ceka da istekne vreme
kakvi bre papiri, to se vadi i dokazuje kad se zasere nesto. bukvalno svi ostali teniseri imaju neka sranja po papirima, ne verujem da je jedan uso tamo po zakonima koji vaze za plebs.
djovak je u situaciji da moze da kaze samo nesto i da tera, nije uopste bitno dal je on radio to ili nije. jeste, nadalu carinik proveravao papire o koroni i certifikate. to je samo bitno politicatima ovde, sta ko predstavlja.
Dobro ne znam baš dal je tako jebiga, da puštaju likove na blef i na lepe oči da im uđu u zemlju koju su već tolko rigorozno napravili na anti-kovid logor, pa sve i da su najbolji sportisti na svetu. Da je stvarno tako onda ni do ovog sranja valjda ne bi došlo, otišo bi tamo reko bi e desi imam izuzeće pusti me da prođem žurim na trening.
nego on mislio da moze i ovako, da kad mu dali to izuzece da mu dali jail free karticu. sto nije. dali su mu da igra dokle god cuti.
ne znam dal bi ga hapsili da je cutao to je sad stabibilokadbibilo
to je ovo sto kazem. pitanje je sta bi bilo da je samo cutao. mozda bi ga opet drkali, mozda ne bi jebem li ga.
pustili su ostale.
znaci sve je bilo ok bukv bio na korak da predje granicu, noga mu bila u vazduhu i on progovorio
A sta je to tacno reko pa su ga uhvatili bas tad za rame? Reko "imam izuzece nja nja" a nije trebao?
A sta je to tacno reko pa su ga uhvatili bas tad za rame? Reko "imam izuzece nja nja" a nije trebao
jebam li ga, kazem mozda je tako. mozda je i od pocetka bio plan da mu se sukne. ne znam jbg, ne citam misli.
kako god nije mu se zabranilo da igra. to ne bi izgledalo ovako, zar ne?
aha mozda, delovao si mi sigurno postojano kano klisurine pa zato pitah
Celt znaš šta su probni baloni, znaš naravno?
da, i to je.
Loše čitanje situacije, svako sa malo njuha bi osetio da mu spremaju ludnicu ako ne savije koleno povodom vaccine i ode u preludu Australiju, ali ne možeš od Srkija da očekuješ nešto više od seljačke prepredenosti. Nije strateg.
Najpametnije je bilo ne otići, i kriti svoj status vakcinalni kao do sada, vremenom, kako bi pandemija kopnila, i novinare bi smaralo da ga jedno te isto pitaju. Do RG bi se situacija iskristalisala, dal broj slučajeva pada, koji su uslovi za ulazak u Francusku, situacija...
Rizikuješ da prepustiš Nadalu AO, al svakako su šanse za to 25% uz zdravi Next-Gen, ako neko fasuje omikron, rastu na 50%. Ovako, bojim se da je zaključao sebi većinu turnira u 2022.
Ovo pričam samo kroz prizmu osvajanja turnira. Ono što jedino treba da nas zanima. Njegovi stavovi lični, njegovo nazivanje Džesi Ovensom, neka nada da on povede svet protiv neke zamišljene mašinerije i centara moći, neke moralne pobede... to su posla za zanesenjake i Melkijadese. Ozbiljni ljudi ne bi trebali time da se bave.
al djovak moze da se zapita isto kako se doveo u situaciju da bude to sto je sad, pogotovo sto celu jebenu karijeru kao nece nikog da uvredi, sve jeste al nije isto.
da ne pricam o tome sto je usrao ili bar debelo smanjio svoje sanse da bude goat, a samim tim i da mi srbi imamo goata u tenisu.
to bi i trebalo da je najbitnije oko djovaka a nije.
Neverovatno da vrhunski profesionalac nema profesionalni pr tim pa da ga vrhunski profesionalno posavetuju već škrtari na tome dozvoljava da kosovari vode glavnu reč na najgori kosovarski način pa jbt žao te da plaćaš par hiljada
evra nedeljno nekom školovanom pr menadžeru upoznatoim sa prilikama i aktuelnostima svetskim već TATA glavni nema šta tipično kosovarski.
E Novače budalo zaluđena opsednuta šarlatanima koji ti evo polako zbog njih sve dolazi na naplatu
"igrali smo dobro, ali zajebo nas sudija"
Čak i da nekim čudom zaigra, pa zamislite koja bi to bila onda lakrdija, ludnica. Na tribinama, s novinarima... zamisli neko od Nolovih sparing partnera fasuje omikron, hiljade nagaznih mina koje bi u poredjenju s udaranjem linijskom bile Nagasaki... plus stres, netreniranje, Beretini bi u qf bio nepremostiv. I nemojmo o nekoj moralnoj nepobedivosti Novaka, ima on choke momente i kad su kockice skroz poklopljene a ne na ovom ratištu.
Ali bojim se da Novak, kao i njegov ceo tim u PR pogledu imaju samo dva moda:
1. Dobar momak koji donira i ima humble begginings.
2. PUŠITE GA SVI U INAT BRE, SRBI NE KLEČE BREEEE
nema tu finese, nema tu taktike, nema njuha, nema istinskog poznavanja prilika, a previše sumnjivih savetnika, gurua i pijavica...
Melk i Zapata obrnuli igricu totalno, sad Zapata piše kilometarske, nečitke postove bez smisla, za koje je podvig ako uspeš da pročitaš više od dva reda.
Zapato banovaće te skripta na 24h lolo, vidiš da se klima sajt ko kuća kad prodje voz pored nje.
nema on tim zaduzen za medije zapata.
ili on jede govna, ili advokati pisu "objasnjenja".
Polako brt, to ti je kao da nisi jeo 8 dana i sad hoćeš da stučeš dve cele karadjordjeve i zaliješ je sa pola litra belog, pre čizkejka. Mani to moraš postepeno.