Ноло

  1. A, nisam vido ostatak teksta.
    Jbg onda, izdrzi macak, vukajlija je uz tebe.

    Jel ti dao veterinar bar nesto da mu das za bolove da se ne muci

  2. Ma našpricao ga je svime čime je moglo i juče i danas. Ili se otrovao ili je nešto sa jetrom u pitanju, ono, pati se baš mnogo. A kućni je mačak i ljubimac. Mogu jedino da ga vodim da mu uzmu krv i rade ultrazvuk, ne znam, možda to uradim sutra ako preživi. Ne bih da ga operišem ako dodje do toga jer jednom su mi operisali psa i nije prošlo uopšte dobro. Ne znam. Jebiga sve.

  3. uuu lale nas zajebale laloskom podvalom, nisam se ovako nasrdio jos od onomad, kad mi konji pobegli sa salasa, nabijem vas na kurac obojicu.

    hahaha

  4. Hahhahahaja kakvi vojvodjanski djilkosi ova dvojica, danekazem

    J
    A
    D
    N
    O

    Pickice usahle, jebo vas covic u bulju

  5. Krindzgard kace razovi da slavimo

  6. Param Parchard
    Nego da se vratimo glavnoj temi

    https://www.youtube.com/watch?v=DnWTQaMsY5s

    lepo jako

    Vrh ukomponovano ali true.

    Bukv hotuli u konsternaciji ali zasto se nisi vakcinisao sad bi imao 25+gs, plus ljubav medija svih i publike statijetotrebalo NESRETNICE

  7. Jbt jesi primetio MOZDA klikbajt naslov

    Grad hoce da nastavi saradnju kako bi klub i dalje radio a delatnost da obavljaju oni koji su najbolji u tom sportu jer je najbolje za sve, nema reci o vlasnistvu

    Porodica djokovic je cista

  8. Porodica djokovic je cista

    Hahaha

  9. Caro jel izdrkaš kurac na Đokovića samo povremeno ili ono baš svaki dan?

  10. Brt o cemu pricas bukv sam avg navijac kad igra slemove, nisam nalozen

    Al cinjenica da i n1 spamuje na informer foru zuta stampa vidi djokovice opet kradu. Ne, vratili su sad cist obraz. Nezamislivo avg srbu u vreme kada raznorazni tipsarevici ulaze u sns

  11. Djovax kreno kako valja, mali upis protiv malera idemo jos jedan gs

  12. tipsarevic ljiga usao u sns.jadan je kao igrac a kao covek jos jadniji
    nola pokusali da ucene da se uclani u sns da bi imao dozvolu za one terene.on odbio i vratio gradu.bila im je frka oko rejtinga kad su poceli ovi protesti pa su pokusali da im nole nas digne rejting.a toliko je ulozio tamo.ne razumem.sto odma nisu relki ne moze tereni ako nisi clan sns.ne verujem da ce posle ovog nole vise da ulaze ovde neke pare.jos da je pametan da zategne srdjanu slavinu i mrs .

  13. jos da je pametan da zategne srdjanu slavinu i mrs .

    hahahahha, slusaj srki, jebes me godinama sramotis me na svakom koraku. Mrs sad u onaj bedni restoran i radi sta znas. Da me nisi spomenuo vise u medijima.

    A sad idem da osvojim gs jebem ti mamu majmune

  14. De bre brate labe, djovax bez srkija bi osvojio nista nikad

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009.