Ноло

1. Piše i Zarubiju Datunašviliju srb kad se takmiči.

I slažem se s ovim šmokljinim, ako bude na kraju imao najviše gs, biće goat. Ali neće imati.

2. Dobar je zarub. Nek samo tako nastavi. Nas mali

3. Zarubi kad opsovao u jutarnjem, kosjerina vrisnula u panici lolo. Zapravo zarubi veci srbin od noloa, nolo nikad takvu spontanost ne bi uradio

4. Lako je biti spontan na Vukajliji...

5. Isao je da pisa u toku rts prenosa skoro mojne kenjas

Ili mu je to pepe imaz teledirigovao

6. Zapata kači mantil i stetoskop o klin i ide u Grčku da bere neranče. https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/djokovic-ce-igrati-na-australijen-openu/

7. Utoliko će sladje biti kad poprdi u trećem kolu lolo. Al dobro, zap prizna kad pogreši, očigledno su presavili tabak ovi iz AO I KIA, preveliki je jbg da ne bi igrao dole. Svakako imam i za kog i protiv kog da navijam, neće biti cukić AO

8. Hahahhahah kakav lol

Zap celt konsternirani.
    Ne, nece igrati zbog vakcine. Ako jedu govna jesce do kraja kakvo izaseravanje neam reci

Djokovic vs drzava new south wales 1:0

9. Pisanje po sirotinji, tako se to radi u celom svetu. Neko mora a neko i ne mora.

10. Viktoria ne nsw isti kurac prst u oko

11. Draže mi je zbog tog naroda Australije nego zbog bilo čega drugog, iskreno. Malo da se prizemlje i smanje na pristojnu i podnošljivu meru i premijer, i ostatak ekipe što su izigravali strogoću, i plebs koji veruje da živi u nekakvoj demokratiji i slobodi, ni zbog čeg drugog već jer su u stanju da biraju kanal na tv ili podele takozvano mišljenje i stav na nekakvom portalu. Nolo uzima turnir dapače, sve uz preokrete, slanje srca na sve četri strane sveta i ostali repertoar, kako bi zaokružio čitavu priču.

12. Nadam se da je i zap nesto iz ovog naucio

13. I ako jeste, brzo će zaboraviti :)

14. Zap celt konsternirani.
    Ne, nece igrati zbog vakcine. Ako jedu govna jesce do kraja kakvo izaseravanje neam reci

drago mi da igra djovak.
    sa druge strane, mislio sam da ovi nece da popuste. ali izgleda da im bitan AO, a djokovicu bitno da se ne vakcinise, ili bar da posalje svetu tu poruku.

15. caro, ako kazem nesto nisam nuzno emotivno vezan za to. nije niko.
    nije mi toliko bitno da budem u pravu ko tebi.

16. Koliko ima da mu zvižde dok bude igrao poremećeni antivaxer LOL. Sad da te vidimo kad je tvrdo bem li te usta dal će pobediš il će ga popušiš. Ja tipujem na opciju broj 2.

17. U meni je izgubio navijača zauvek, mogu tek da zamislim kolko će drugi sad da ga hejtuju. On, moralni slabić, što smo videli u finalu US opena, neće to izdržati.

18. ako kazem nesto nisam nuzno emotivno vezan za to. nije niko.

19. Naravno da će da zvižde, svi su tu morali da se triplvakcinišu da bi ušli i gledaju tenis, još moraju i kartu da plate. Kad krene da drami i lomi reket dobiće hor od pola minuta; naprotiv, svaki poen 20+ udaraca koji izgubi rival će dobijati gromoglasne ovacije. Sve to tako mora i treba, ali Nolo uzima ovo ko od šale - 1. nabaštran je, 2. već je imao ono iskustvo na US openu i svašta je iz toga naučio, 3. Medvedeva je kasnije lagano počistio, Zvereva takodje ako se ne varam - tu nema nikakve treme i 4. zna kako se igra i osvaja AO, za razliku od ostatka ekipe. Iskreno, verujem da će mu najviše problema napraviti Nadal.

20. Jer vidi, 60% Srbije se vakcinisalo i poštovalo mere u nadi da će da zaštiti najmilije i ne ne preoptereti sistem. I sad se tu šepuri prebacivač loptice, za njega se benduju pravila. Pa Srbi će prvi prestati da navijaju za njega, ja ću aktivno da navijam protiv njega, iako sam baš nula zagrižen i ekstreman za bilo šta. Zamisli tek van Srbije šta će da bude, lokdaunima, mi smo još dobro i prošli.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.