Ноло

1. Ili Rubljova, mislim da sam omašio.

2. Jer vidi, 60% Srbije se vakcinisalo i poštovalo mere u nadi da će da zaštiti najmilije i ne ne preoptereti sistem

Nemo ješ govna Zapato, vakcinisali su se da bi mogli da putuju i eventualno rade (osim mozga opranih penzionera + još eventualno 3000 random ljudi. Nemoj opet da mi naginješ u patos ljubi melk, evo neću idem u šumu naredne tri nedelje.

3. Nekako tipujem da Zverev uzima svoj prvi GS. A moj Rubljev makar do četvrtfinala da dodje

4. Kad uzme AO ima australijska vukojebina odma posle tri dana da objavi kako se pojavilo novih 17.000 zaraženih, samo da mu napakoste.

5. Već čitam : Nolo dono mutirano srpsko govno ima sve da nas pobije, bešte u podrume spasavaj se ko može.

6. Sistem je pravljen za bogate, to je cela poenta.
    Ova celtova prica o doslednosti je klasican down level nubizam.
    Doslednost se sprovodi nad glupavima slabima lakovernima.

Na kraju kad su ukapirali da nema sanse da igra naravno da su mu dopustili.
    Svakako me ne bi iznenadilo da je taksa za medicinako izuzece 5mil dolara i slicno.

7. ma ne iznenadjuje me to caro jbt, tumacis ko i uvek pogresno sto pisem. mislio sam da svejedno za status vakcinacije djovak mora da kaze da je vakcinisan i onda sve ok (bilo da jeste ili nije).

nisam ocekivao da ce ovoliko da se jebe sa tim da kaze da nije vakcinisan. i nisam ocekivao da ce da mu daju to na kraju. kao i ostalima. hoce covek da bude neki mesija i to je.

8. Ne kapiram odakle crpis misao da se vakcinisao na kovid a da nece da kaze jer oce bude mesija.

To je bas krajnje nebulozan stav. Besmislen.

9. Msm sta nije se vakcinisao a traze da laze a on nece nego jede govna da bi ravnoglavi dobili svoj spokoj koji k

10. ne kazem to, nemam pojma jel se vakcinisao. pa on sam kaze da nece da kaze to.

verovatno nije.

aj citaj malo pre nego sto opalis govna ovde.

11. Jok, vakciniso se al ga blam da kaze

12. Pa mozda se i jeste vakcinisao ali nece da kaze da bi udovoljio srpskim gedzama.

13. Dok mi ne pokaže ruku ne postoji dokaz da nije pelcovan. Garant i jeste samo se pravi da nije.

14. Tako je. Pelcovan je sta drugo, ne bi mu ovi dozvolili drzavetina je to.

15. Dokaži da nije jbg

16. Nije sport toliko bitan da bi Australija pogazila svoje zakone.

17. Ma kakvi. Sve je farsa.
    Iz razloga da se osnazi avax pokret.

18. To oni rade stvaraju antivacere da bi vise ljudi pomrlo i na taj nacin dosli do zlatne milijarde

19. Antivaxeri na aparatima njihov mesija iza kulisa primio iglu.

20. nisam ocekivao da ce ovoliko da se jebe sa tim da kaze da nije vakcinisan.

Vidi Celt, sva je prilika da je ta priča oko obavezne vakc. u startu bila neustavna, nelegalna itd. i kao i svuda, uhvatili su ljude na prepad i galamu. Nolo ima timove advokata i poznavalaca stvari dapače, politika je prvo bila u fazonu - odlično, ovakav nam treba, za primer, taman da pokažemo ljudima da su svi jednaki pred zakonom. Kad nije upalilo na prvu, bilo je - ima da bude kako kažemo ili ti sledi imidž kraš, opraćemo te kroz medijsku mašinu i pogubićeš sponzore, fanove, ima svi da mrze i osudjuju o tebe Novače, koji želiš da te svi prihvate i vole. Pošto su očigledno i tu izduvali, posle je vrv bilo mooolim te reci samo da si vakcinisan, ne mora to da bude zapravo, samo da se ne bune ovi glupavi ljudi što njih maltretiramo a tebe eto ne smemo. Ali Novak i tu ispao ljudna i rekao - neću, jeptese degeni, ne možete mi ništa, ko vas tero da glumite ludilo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.