Ноло

1. Nije uradio svoje, to je cela vax poenta

па да ал мсм то је толико више депласирано у овом тренутку, после 2 године, на почетку и ђене ђене та спика али брааааате, оно...

2. umesto da se Australijanci ljute na sistem koji ih je stavio u tu poziciju, oni se ljute na Novaka. Bukvalno su ljubomorni što bez ijedne doze nije završio u karantin kampu

Identifikacija sa agresorom. Kako se to bese ono zove, stokholmski sindrom...

3. ne mogu da verujem da kazem ovo al EVDIVS u pravu ovde. nije djovak kriv sto su australijanci definitivno otisli predaleko sa svim ovim, pa sad pojeli sopstveno govno.

4. буквално, ево око 70% травестита са редита су у фазону како је ђоковић крив. а кад су у фазону да је крив аус опен/аустралијска држава онда исто не криве себе што су се повиновали потпуно невероватним ограничењима грађанских слобода и то у земљи пази демократског комонвелта...

не знам дал има један једини коментар који је у фазону: - еј, чекај, па наша власт нас две године јебе, а сад ладно даје неком тамо тенисеру, странцу да дође. постоји ли могућност да смо ми ретарди и пичкице?

5. odnosno jeste, ali sto se tice australijanca koji je ljut na karantine i sto ne moze ovo ili ono, totalno pogresno usmerava bes ako mu to ide na kurac.

sa druge strane potpuno razumem ljude kojima novak ide na kurac pa sta god da uradi jos 10x vise ide na kurac, pa ga psuju. posto ide na kurac covek, voli to da radi.

6. Svodi se na sledeće: da se vakcinisao, zamrzeli bi ga vi, antivakseri. Ovako smo ga zamrzeli mi, vakseri. Činjenica da je krio kao cava do zadnjeg sekunda svoj status, govori da je hteo i jare i pare što se tiče narodne podrške, a to tako u životu ne ide. Da je neki anti-establišment, anti-big farma mesija, bio bi ko Kajri, koji je retard po meni, ali fura priču od prvog dana i avax i ravnozemljašku, i bio je spreman da snosi posledice i snosio ih je. To je za poštovanje. Ovo novaxovo nije. Jel možemo barem oko toga da se složimo?

7. Ali da, slažem se sa konstatacijom da su australijanci ispali potpuno smešni

8. mislim da je rekao da nece da se izjasnjava da li je vakcinisan jer je to njegova stvar i novinari nemaju ni prava da ga to pitaju.ima tim lekara i advokata nece on da naseda na neke gluposti i da ucestvuje u tom ratu vax vs avax

9. Pa čemu onda priče da je mesija koji je razjebao mim pandemiju

10. nece da se izjasnjava da li je vakcinisan jer je to njegova stvar i novinari nemaju ni prava da ga to pitaju

Što je najnormalniji stav koji bilo čovek može da ima. Šta ja ima koji moj da ispitujem Zapatu kolika mu je plata, koliko ima dece, da li je preležao šarlah i je li vakcinisan? Do koje mere je čovečanstvo nenormalno, zatupljeno i (i sve ostalo) govori upravo činjenica da smo na pitanje "da li si vakcinisan" umesto "šta te boli kurac" odg. "jesam evo potvrda imam i na papiru očtampano ako treba".

11. ja koliko znam on je skroz bio van te price a mi avax ga gotivimo jer nijepricao na sva usta pred kamerama vacinisite se ljudi.

12. Zna glupavi Australijanac da Nolo ne može da zarazi ni njega što gleda meč kod kuće, niti klinca što skuplja loptice ili onog što mu daje autogram - nije stvar u bezbednosti već u principu, jer "šta je on bolji od bilo koga drugog" i ostala sranja. Zato plebs i treba da bude oteran u podrum i dobije šljagu na svakom koraku, zar ne..

13. to je uzas sta rade ljudi.hvale se sa dozama, ispituju ko se vakcinisao ko nije..a to sve ovi vaxeri.aj da nisu prenosnici pa i da razumem..

14. Pa čemu onda priče da je mesija koji je razjebao mim pandemiju

chad kajri "necu da se vakcinisem, pusite mi kurac", vs virgin novak "mozda sam se vakcinisao, mozda nisam, al svejedno cu da trazim izuzece jer mogu iako to manje vise potvrdjuje da nisam vakcinisan. a mozda i jesam. necu da ti kazem :P"

15. Zubarka danas: jeste vakcinisani prelezali

Cara: ne planiram ni jedno

Zubarka: ja tri puta ali svako za sebe treba da misli a izgleda cemo dogodine jos 3

Cara: naravno, zasto bi uzeli 3 ako necete jos 3

16. E alo, pa zna novax sa kakvim skotovima ima posla. Jok, rece da je avax.
    Po definiciji ne postoji avax, postoji samo vax i slobodan izbor

17. novinari nemaju ni prava da ga to pitaju

jok nece da ga pitaju, bukvalno ce biti 1. pitanje na svakoj pres konferenciji na koju izadje tamo. a onda i 2. 3. kad kaze da je privatna stvar.

aj novinar u cosku
    - dzastin vudvork, sport tajms - jesli vakcinisan?
    - kao sto sam puno puta rekao, uzeo sam medicinsko izuzece, a sto se vakcinacije tice, to je privatna stvar koju ne bi delio sa medijima.
    aj ti
    - kevin patrik, tenis ilustrejted - a zasto bi uzimao medicinsko izuzece ako si vakcinisan?
    - molim vas ovo je privatna stvar, ako mogu pitanja u vezi danasnjeg meca, o ovome nemam nista vise da kazem
    molim vas nemojte vise pitanja o vakcinaciji
    - melinda heris, si bi es en - po tvom misljenju jel cinjenica da nisi vakcinisan pomaze ili odmaze na vrucini koja je bila danas na terenu?

18. kako god da se izjasni ide u njihovu korist.ako kaze da je vakcinisan onda ce to da iskoriste kao reklamu,koja je mocnija od 150 kona,kaze da nije e super ionako ga mrzimo sad da ga blatimo.ali nole samo cuti , koncentracija na nivou.mnogo teze stvari ne mogu da poremete njegovu celicnu psihu spiku o vakcinaciji verujem da izbaci iz glave za o.3 sek

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.