Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Samo ce se nasmesiti na takva pitanja.
Ovde se radi o pristojnosti a novinari su stare hijene
Uostalom prica je ispricana, izuzece zbog celijakije jepte se cigani kembridz reko mrste
Mala pobeda za djovaka ali velika za nas avaxe
samo treba da kaze gospodo ja nista ne reklamiram dzabe naviko sam da mi daju velike pare
Celt u pravu za Kajrija skroz, on kakav je pritisak podneo od tamošnje mašinerije, ne može da se poredi + izgubio gomilu keša jer je ostao dosledan sebi.
Jul 2022. Novax i Kajri sede na Maldivima, ispijaju sangriju i jadaju se jedan drugom kako je nepravedan život na ovoj ravnoj ploči.
Drugi pristup singl sport vs planeta majmuna kolektivni sport
Ali kakva kuknjava nakon što su izgubili tri za redom, vraćaj odma Kajrija. Ima za dve nedelje i kod kuće da igra nevakcinisan.
Vaxeri su zapravo true pizde
Не знам јесам ли добро испратио, али чини ми се да није цела Аустралија под оштрим мерама, већ они делови где су лабуристи, да ли на челу посебне државо-покрајине или као градоначелници....
Не знам је л' Запове мађије делују више, на олимпијске нисмо ни отишли у кошарци, а на време је кренуо био....
Brt sad malo listam šta pišu zapadni mediji o Novak situaciji, bukvalno će ga pojesti za doručak, igrao ne igrao, i za 20 godina ima da ga smaraju o ovome, što je malo tužno iskr. On je samo povodljivi debilko kome je neki guru rekao da u vakcini ima čip, nije demončina tolka.
Ali naoštrili su se debelo
Za 20 godina ce se isplacivati odstete ljudima koji su primili ovu vakcinu, njega ce gledati kao heroja, iako realno jeste
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4942379232460774&set=a.432578853440857
Hahaha Oziji ispali teški debili ovde, tako da mi je milo što će da igra.
Ono sto meni samo u svemu ovome sa njim nije jasno, jel stvarno sve ovo bilo lakse nego da u srbiji neko mu da sertifikat bez vakcinacije?
Realno Celte - da si na sceni 15 godina i najbolji si u nečemu što radiš - najbolji ikada, pamtiće te zauvek, imaš gomilu novca itd - da li bi dozvoljavao da te neki tamo australijski šupci ucenjuju nečim u šta ni sami ne veruju?
Mislis da je samo do principa?
Ej komplikuje se situacija, možda ga i ne puste...
Ni slučajno, mislim da je pre svega do zdravog razuma. Djubre je nedovoljno ispitano, niko ne zna kakve su dugoročne posledice i neće čovek da preuzima na sebe odgovornost da reklamira tako nešto. Drugo, konsultovao se sig. sa ozbiljnim timom stručnjaka, i ovi ga, očigledno, nisu ohrabrili. Ali i princip i inat svakako. Ne možeš ljude terati na tako nešto - neustavno je, protivzakonito, i samo po sebi bezumno. Složio sam se sa tobom da politika mora pojesti govno do kraja, generalno, bio sam siguran da će ga banovati sa turnira, ali eto prevarismo se obojica.