Hahaha ali kakvi neargumenti i nezapažanja:
Aplaudirali bi nacisti Ovensu da je belac plavušan, i da imamo obaveznu vakcinaciju vakcinacija bi bila obavezna.
Pajeboteživot
da, bukvalno je bilo do 100% onog sto sam rekao sto me cara proziva da sam nub looool. iako se nadam i dalje da gresim.
ustvari jos gori su australijanci nego sto sam mislio. mislio sam da jednostavno ce mu reci odjebi nema ulaz, oni mu suknuli ovako na finjaka, da ga ponize i razvuku po svim vestima da pokazu silu.
cak iako je dobio taj jebeni medicinski propust, sto verovatno i jeste - nema brale, politika ne popusta pa makar se jela govna. pogotovo ovako kad se malo ispipa javno mnjenje pa vide da dobra vecina pljuje po djokovicu. idealni jarac.
jos ce da popije i neku zabranu vise da ne igra nikad AO.
nadam se da gresim, navijam i dalje za coveka iako ide na kurac, nepovezano je jedno sa drugim, ali verovatno ne gresim.
znaci sa svim ovim bukvalno mu nisu ni dali sansu da odluci da se vakcinise, nego mu poturali ovo medicinsko izuzece da mu na kraju gurnu kurac. neko je hteo da napravi primer od ovoga.
medicinsko izuzece na papiru: ok ako si imao koronu u prethodnih 6 meseci.
*ako sletis na aerodrom u kanberi u petak u periodu od 3-4 ujutru, imas vizu X51 koja ne moze da se nadje nigde i imas dva papira koja ne postoje.
inace, DIREKT U ZATVOR, monopol stajl
Cara™
Tipujem da ga nece pustiti, morace nazad kuci drkaza onda dok resi papire pa se vraca opet. Ili to ili ce ga pustiti danas obzirom da je u pitanje administrativna greska. Ima sve mogucnosti da udje al mora da trpi tiraniju.
Ili 2-3 dana da izbleji na aerodromu, to mi je nekako najsmislenije. Ionako ce mu na svakom koraku podmetati nogu
A ovo nam je svakako na ponos
Da smo debilniji bilo bi i toga ofc
Lupio sam za monostor, da se ne utripujes da sam dosao do licnih podataka ako sam ubo mesto lol
Nemam komentar jbt ali kao noznim prstom da si pokazao na gugl mapi na mobilnom
Evo tuuuuu :)
Ee čanak je već naročita vrsta transfera.
Cara vi mora da ste zanimljivi na zurkama :)
Ništa od AO za Novaxa. Cara i Melkor na aparatima. Zaper opet u pravu.
Nubine.
Cara zamenio Bombaša kao negativac u svakoj raspravi def
tj. uduplo negativnost zajedno sa houltu9l-om.
Hahaha ali kakvi neargumenti i nezapažanja:
Aplaudirali bi nacisti Ovensu da je belac plavušan, i da imamo obaveznu vakcinaciju vakcinacija bi bila obavezna.
Pajeboteživot
da, bukvalno je bilo do 100% onog sto sam rekao sto me cara proziva da sam nub looool. iako se nadam i dalje da gresim.
ustvari jos gori su australijanci nego sto sam mislio. mislio sam da jednostavno ce mu reci odjebi nema ulaz, oni mu suknuli ovako na finjaka, da ga ponize i razvuku po svim vestima da pokazu silu.
cak iako je dobio taj jebeni medicinski propust, sto verovatno i jeste - nema brale, politika ne popusta pa makar se jela govna. pogotovo ovako kad se malo ispipa javno mnjenje pa vide da dobra vecina pljuje po djokovicu. idealni jarac.
jos ce da popije i neku zabranu vise da ne igra nikad AO.
nadam se da gresim, navijam i dalje za coveka iako ide na kurac, nepovezano je jedno sa drugim, ali verovatno ne gresim.
Cara parekselans nubina
true fact.
znaci sa svim ovim bukvalno mu nisu ni dali sansu da odluci da se vakcinise, nego mu poturali ovo medicinsko izuzece da mu na kraju gurnu kurac. neko je hteo da napravi primer od ovoga.
medicinsko izuzece na papiru: ok ako si imao koronu u prethodnih 6 meseci.
*ako sletis na aerodrom u kanberi u petak u periodu od 3-4 ujutru, imas vizu X51 koja ne moze da se nadje nigde i imas dva papira koja ne postoje.
inace, DIREKT U ZATVOR, monopol stajl
rekli su mu.
australija je govno. englezi su im preci.
Opsteprisutno skvicanje na vukajliji.
Izlazak iz zone popisanosti.
Ahahaaa ladno, ali zbogvize lol
Mmmmm slatke carine suze jer je bukvalno pojeo govna mmmmm slatke suziceeee
nije mi pravo. iako je cara ispao naivna budala, pa mi malo lakse.
al opet, nisam srecan.
Fali pezos
Mada i on ravničar
Boli me kurac za sport. Ali gledati nubine dve tupave kako prave budale od sebe po ko zna koji put na sajtu, preslatkooooooo
Tipujem da ga nece pustiti, morace nazad kuci drkaza onda dok resi papire pa se vraca opet. Ili to ili ce ga pustiti danas obzirom da je u pitanje administrativna greska. Ima sve mogucnosti da udje al mora da trpi tiraniju.
Ili 2-3 dana da izbleji na aerodromu, to mi je nekako najsmislenije. Ionako ce mu na svakom koraku podmetati nogu
pre sat vremena
Nubare tupave