Ноло

1. Pa realno još nije gotovo prerano si počeo da slaviš kimi, doturiće mu odgovarajuću vizu na vreme.

2. Jos da si dodao "ili ga nece pustiti uopste" i iscrpeo bi sve logicke mogucnosti

Al kako sada stvari stoje ne bi me zacudilo da se desi bas ta jedina logicka mogucnost koju nisi naveo

3. Jeste, idealan je jarac za ovakve stvari. Ali je žestok transfer cela ova situacija. Nolo ostao dosledan sebi do kraja i ispao čovek, svaka mu čast.

4. Jbt average australijanac oseca ono sto zap celt i mr no. Malo slavlje moze da pocne.

Nismo debili, nole je debil. Trebo se vakcinisati.

To

5. mnogo je idealno da bi bilo slucajno, tj

A Tennis Australia source claimed the move was a publicity stunt that solely targeted Djokovic and not other players who had already entered with the same exemption.

prvo mu verovatno obecali medicinsko izuzece, onda cekali do 2 nedelje pre AO, iako drugim igracima dali, onda mu dali, al uz to dobio pogresne informacije o vizi. ili nije nije ni bitno.

iskoristili su to sto narod ne voli djokovica da naprave vrlo javni primer od njega. da se ne zajebu slucajno pa da se "vakcinise" i udje, ko ostali, nego da do kraja gura svoja uverenja.

6. Placi placi, da se opijemo slatkim suzama

7. Razlog neulaska: papirologija

8. Melk : Ajm jour soušl lajf Džordže

9. Jbt average australijanac oseca ono sto zap celt i mr no. Malo slavlje moze da pocne.

caro, nisam ti ja kriv sto si naivan. i meni je krivo sto ne igra, i poprilicno sam ljut na ponasanje australijanaca i licemerstvo koje su nasledili od svoje otadzbine, tako da ne seri leba ti.

10. Australijanci su debili s ovim merama, ali njihova drzava, njihova debilna pravila, kome se ne svidja ko ga jebe. Tim pre sto ako vecina Australijanaca ovo podrzava. Zar to nije princip kojim se antiglobalisti/suverenisti vode, a valjda su i antivakseri uglavnom antiglobalisti kolko kontam

11. Nema sad kuknjave, nek prebacuje lopticu po belgrejd openu

12. Ja naivan ti juce bio konsterniran. Ne kenjaj

13. Ostrelijen oupen počinje tek sedamnestog januara, ima još 12 dana da sredi papire, everybody CHILL

14. Ovo je mali pokaz za mongoloide da dozive toplinu.
    Doslednost bi bila da nije bilo uslova ni da krene.

Ovo je ispala papazjanija. Sa ciljem ofc.
    I jbt vec sam napisoa dao ocekujem potencijalbo i da ga vrate.

15. Fino su ga izvozali, to stoji.

16. Ne vredi, nubare jednom nubare forever

17. Nek igra čelendžere, za bolje i nije.

I nemojmo caru zvati naivnim, prestar je i pre-bezobrazan za tako nešto.

On je NOOBINAAAA. i mislim da bi najčasnije bilo da promeni svoj nick u tupavi noob, posle ovog fijaska. Ja ću to uraditi, ako ova smešna novaxova žalba prodje.

18. Ovo sad iskoristiti da ne damo vizu rio tintu i svi srecni

Osim djovaka, al uzece 21. na vimbldonu

19. Novak je danas završio karijeru. Penzija. Fed i Nadal združeni Goatovi, kao što je i red. Gromade i na terenu i van njega. Molim autora tupava nubina da promeni nick u tupava nubina.

20. Cara™
    Tipujem da ga nece pustiti, morace nazad kuci drkaza onda dok resi papire pa se vraca opet. Ili to ili ce ga pustiti danas obzirom da je u pitanje administrativna greska. Ima sve mogucnosti da udje al mora da trpi tiraniju.
    Ili 2-3 dana da izbleji na aerodromu, to mi je nekako najsmislenije. Ionako ce mu na svakom koraku podmetati nogu

pre sat vremena
    Nubare tupave

pre sat vremena kad si video da ce ga izbaciti

nego ovo za australiju. ne postoji ni promil sanse da ce bilo sta da dobije bilo koji sportista javno. nije vise ni do vakcine, boli njih kurac dal je vakcinisan ili ne, dok javno kaze da jeste.
    australija je od svih najvise zagacala u govna sa ovim, povlacenje tamo vise nije opcija. to bi bilo priznavanje poraza za celu garnituru tamo, jedini izlaz je celonarodna parada i orgije uz "proglasenje pobede nad virusom" i slicno, nema polaganog prelaza.

to nije pitanje vakcine nego pitanje proseravanja. djovak voli da se aktivira, da bude neki narodni mesija, da bude glas potlacene vecine, obicnog naroda, prosecnih tenisera, mene, tebe, posto ga "elita" ocigledno prezire, jede govna sa tim vec neko vreme dok mu se ne obije o glavu a onda se povuce.
    to je njegov ugao, tako prodaje sta vec prodaje on, jebem li ga.

zasto bi sad bilo drugacije?

pre 5 dana jebeno, na sta si reko juce

Hahahhahah kakav lol

Zap celt konsternirani.
    Ne, nece igrati zbog vakcine. Ako jedu govna jesce do kraja kakvo izaseravanje neam reci

Djokovic vs drzava new south wales 1:0

voleo bi da na kraju ispadnem nub, ali moram ovo da okacim da vidis kolika si jebena nubara i naivko, kolko god se upinjao da dokazes da nisi.

i ti sebi dajes za pravo da dokazujes kako ti razumes i uvek si u pravu, da sam na tvom mestu pokrio bi se usima i odjebao, neeee, on double down sad, vis da sam reko, ja sam ucvek u pravu.

CARA NOOB!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.