ANTIPOSLOVICE - Munjevito takmičenje u pisanju definicija, preliminarna runda, rok pisanja od danas 14.5 do 15.5, u 20h

1. Ažuriran 1.post, ajmo ljudi!

@platypus

Kacmo mi te sekire uopšte i otkopavali, ovne brdski?!?!

2. Ни мени није познато:)

3. Stavite mene u žiri, ako kosmopolita može da bira postere i reakcije, mogu i ja da budem žiri za definicije.

4. Stavite mene u žiri, ako kosmopolita može da bira postere i reakcije, mogu i ja da budem žiri za definicije.

+1371

5. Rasni, prvo ne govori u množini. Drugo - obavestiću te pravovremeno da li je tvoj ulazak u žiri realan.

Misim - šta ćeš tamo?;)

6. Citiraću jedan deo Šekspirove Bure.

Rasnom je mesto u žiriju.

7. http://vukajlija.com/sto-labavijeg-kurca-to-tesnje-picke/726622

ЕДИТ: Нит' је апсурдно, нит' је врцаво, нисам данас за те ствари.

8. Цитираћу једног знаменитог аутора са Вукајлије:

Pokaži Rasimu kako se nameštaju takmičenja i on će za dva meseca i dalje teško biti bolji od Profa u tome.

9. Pa brzo je takmičenje i neobično, pa je red da i žiri bude takav.

10. u ziriju ce biti mlada partizanka verovatno :D

11. Neće, ucestvuje. Oš ti, ole?

De si Mančo lepi :*

12. ma jok,brate
    al ono,zelim vam lepo takmicenje i sve xd

13. Evo Profo, teram šegu malo.

14. Nikad mi ne bi palo na pamet da definišem ovu malu izreku koja se koristi u našem društvu da nije bilo ovog takmičenja.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.