ANTIPOSLOVICE - Munjevito takmičenje u pisanju definicija, preliminarna runda, rok pisanja od danas 14.5 do 15.5, u 20h

1. Ažuriran 1.post, ajmo ljudi!

@platypus

Kacmo mi te sekire uopšte i otkopavali, ovne brdski?!?!

2. Ни мени није познато:)

3. Stavite mene u žiri, ako kosmopolita može da bira postere i reakcije, mogu i ja da budem žiri za definicije.

4. Stavite mene u žiri, ako kosmopolita može da bira postere i reakcije, mogu i ja da budem žiri za definicije.

+1371

5. Rasni, prvo ne govori u množini. Drugo - obavestiću te pravovremeno da li je tvoj ulazak u žiri realan.

Misim - šta ćeš tamo?;)

6. Citiraću jedan deo Šekspirove Bure.

Rasnom je mesto u žiriju.

7. http://vukajlija.com/sto-labavijeg-kurca-to-tesnje-picke/726622

ЕДИТ: Нит' је апсурдно, нит' је врцаво, нисам данас за те ствари.

8. Цитираћу једног знаменитог аутора са Вукајлије:

Pokaži Rasimu kako se nameštaju takmičenja i on će za dva meseca i dalje teško biti bolji od Profa u tome.

9. Pa brzo je takmičenje i neobično, pa je red da i žiri bude takav.

10. u ziriju ce biti mlada partizanka verovatno :D

11. Neće, ucestvuje. Oš ti, ole?

De si Mančo lepi :*

12. ma jok,brate
    al ono,zelim vam lepo takmicenje i sve xd

13. Evo Profo, teram šegu malo.

14. Nikad mi ne bi palo na pamet da definišem ovu malu izreku koja se koristi u našem društvu da nije bilo ovog takmičenja.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.