Вечна листа највећих јадника Вукајлије

1. http://vukajlija.com/forum/teme/70354-vecna-lista-najvecih-jadnika-vukajlije?strana=2#post_3655534
    овим коментаром ти испадаш јадник јер браниш рибу да би ти дозволила да окусиш мало незапраног дупета

2. Hahahahahhahahhaha jebem ti krv u pičku.
    Marko a gde je bombas na toj listi, ne vidim dobro?

3. bomas je to napisao,marko,mehil samo citira njega

4. Ja ne mogu Bombaša na ovu listu da stavim. On je nekako maskota. Koliko god bio jadan, simpatično je što postoji neko ko je toliki debil.

Nije to njegov komentar Marko, to je valjda citirao Bombaša.

5. A što se NikoleKGa tiče, tri godine se nije nigde javljao ili bilo šta na sajtu. Dođe na dva meseca, iskurči se kako je jebao maloletnicu, ljudi ga napuše kurcem zbog toga i odmah je u fazonu "bolje da sam trol nego pedofil".

Ono, neko ko gradi profil pedofila zarad trola toliko dugo, sigurno ne diže tako lako ruke od svega. I ne trudi se da omekša priču i ublaži je.

6. A i dovoljno je glup da je odao previše svojih informacija na sajtu. I mejl, i ime, i sliku.

7. ja garantujem da sad napravis lazni maloletni nalog i krenes da ga lozis on bi otisao na zakazano mesto cak i ako procita opvaj post

8. Reme, može li kratak siže labokavljevog bistvovanja na ovome sajtu i kako njega klasificiraš

9. Ne može. Jbg. Ne mogu mnogo da kažem o čoveku. Nisam ulazio u diskusiju s njim, a nisam ni izvalio da posebno traži pažnju.

10. Ne znam, sad pročitah onu temu ideal lepote, nekako mi čudno što nikola onako smireno odgovara na sve, lagana objašnjavanja stvari i događaja, nigde neki uzvičnik da stavi, ništa. Kao optužuju te za pedofiliju, a ti si najmirniji čovek na svetu, čitam njegove postove narativnim glasom Dragana Nikolića

11. Sociopata. Samo glup.
    A i ide na kartu sažaljenja. Glumi jadnika.

12. to,dukka,jezivo se i ponasa lik tako se i na cetu onim i uvek ponasao i sve

13. Jesu laboa samo trpali zbog slike one ili i ovako nesto

14. ma nije labokv nista ovako da je psiho je sprdnja neka i to
    ovaj je pravi psajho

15. Ovo sto kaze Ol. A ne znam da li su ga drkali jos zbog neceg sem slike.

16. Labokva ne dirajte, prejaka glava

17. Barone zakaj to kazes meni, nikad rec protov coveka nisam rekao.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.