Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
митке дјечак вјечити
'Vječiti dječak Mitke' zvuči kao verzija Sailor Moon-a za dječake.
zoo zoo sokić
jebate 80% ovih sokova nikad vidjela......kamoli probala........
(i da odmah skečiram...prije nego nahrupite....da to vrijedi i za sokodzove :P)
Probaj me grrrrrrr (al samo ako ćeš govoriti disi cilo lito lipi moj pisme moje tilo moje)
Može i meko č neću se žaliti
Samo sam dosla da napisem da Kvas za kurac nije, govno najvece. Poz Barone.
kontam to samo u kragujevcu ima
Samo na stajgi jbg.
https://youtu.be/Bthq84wWwu4
Crni i žuti sok ostalo sranje
http://online.idea.rs/images/products/471/471103765l.gif
Одличан сок од малине директно из ариљских малињака. Онако сладуњав сокић, агресиван јако, јак аромом, баш се види та чврстина у њему, одише хармонијом и тачно се разазнаје начин прављења. Ово праве по старој рецептури "фруктала". А за сам сок је најбитнији квалитет бундеве, изворска вода утиче свега 5-10% на сам квалитет сока, а и то се добија одређеним профилом воде, додаје се CaCl2. Прошле године смо правили сок од чесмоваче, океј је, али осети се та бљутавост ипак. Ове године смо засадили бундеву, и очекујем да ће бити вагон бар, а с тим се направи гомила сока од малине, брескве и крушке.
Ипак, пале але ипа чешки сокови су за мој укус нешто бољи од осталих, ко није пробао то можете купити сад у Трстенику у оној продавници близу цркве, цена је неких 450 динара за пола литра.
Ко хоће да прави сам, могу да му ваљам бундеву, тријес динара по килу живе ваге.
И да, корона је срање.
Hahaha Radmilo pokido
Odlican koncert
youtube.com/watch?v=i0djHJBAP3U
hahahah to coa
Golf bistri sok od jabuke, u malim zelenim limenkicama, je isto bio baš dobar...
Rauch pomorandža