Najbolji sok koji ste ikad pili / Objektivno najbolji sok na svetu

1. митке дјечак вјечити

2. 'Vječiti dječak Mitke' zvuči kao verzija Sailor Moon-a za dječake.

3. jebate 80% ovih sokova nikad vidjela......kamoli probala........

(i da odmah skečiram...prije nego nahrupite....da to vrijedi i za sokodzove :P)

4. Probaj me grrrrrrr (al samo ako ćeš govoriti disi cilo lito lipi moj pisme moje tilo moje)

5. Može i meko č neću se žaliti

6. Samo sam dosla da napisem da Kvas za kurac nije, govno najvece. Poz Barone.

7. kontam to samo u kragujevcu ima

8. Samo na stajgi jbg.

9. Crni i žuti sok ostalo sranje

10. http://online.idea.rs/images/products/471/471103765l.gif

Одличан сок од малине директно из ариљских малињака. Онако сладуњав сокић, агресиван јако, јак аромом, баш се види та чврстина у њему, одише хармонијом и тачно се разазнаје начин прављења. Ово праве по старој рецептури "фруктала". А за сам сок је најбитнији квалитет бундеве, изворска вода утиче свега 5-10% на сам квалитет сока, а и то се добија одређеним профилом воде, додаје се CaCl2. Прошле године смо правили сок од чесмоваче, океј је, али осети се та бљутавост ипак. Ове године смо засадили бундеву, и очекујем да ће бити вагон бар, а с тим се направи гомила сока од малине, брескве и крушке.
    Ипак, пале але ипа чешки сокови су за мој укус нешто бољи од осталих, ко није пробао то можете купити сад у Трстенику у оној продавници близу цркве, цена је неких 450 динара за пола литра.

Ко хоће да прави сам, могу да му ваљам бундеву, тријес динара по килу живе ваге.
    И да, корона је срање.

11. Hahaha Radmilo pokido

12. Odlican koncert
    youtube.com/watch?v=i0djHJBAP3U

13. Golf bistri sok od jabuke, u malim zelenim limenkicama, je isto bio baš dobar...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.