Fantasy UEFA Euro 2016

1. Paje mora biti kupljen hitno.

2. Plače lik hahha, i ja plačem el kapitano! :(

3. dobro makar sam ih na tiketu ubo 1 i 2-3

4. KAPITEN USPEŠNO ODIGRAT

5. WE GOT A PAYET.

a đe sad onaj žajk što reče da nema od paje ništa

6. Kad se mogu vršiti izmene i kad će tabela da se napravi?

7. a đe sad onaj žajk što reče da nema od paje ništa

Pogledaj sve tabele na kojem je mestu Žajk i pogledaj šta sam odigrao na kladži,pa onda pametuj.
    Payet je odigrao večeras najbolje utakmicu od svih igrača Francuske reprezentacije, ali ovakvi golovi se daju samo jednom u karijeri.
    Sve u svemu, ŽAJK UME ŽAJK ZNA
    ŠVABO OSVAJA
    FRANCUSKA + ITALIJA + ENGLESKA + PORTUGAL < ŠVABO OSVAJA
    ŠVABO OSVAJA

8. ja ti samo kažem za Pajeta, rek'o si da je voda... a to što kažeš da je ovaj gol slučajan, pogledaj njegove igre u west hemu, dakle ako bude neki prekid da znaš da on daje gol.

A i iz igre će da dokaže još dosta da je budući top 5 igrača svijeta.

p.s.

švabo ne osvaja

9. Žajk da vratiš pare!

10. Švabu zanima samo svetsko, veće izglede dajem i Portugalu za osvajanje EP, nego njima, iako se sa njima nikad ne zna...

11. ja ti samo kažem za Pajeta, rek'o si da je voda... a to što kažeš da je ovaj gol slučajan, pogledaj njegove igre u west hemu, dakle ako bude neki prekid da znaš da on daje gol.

A i iz igre će da dokaže još dosta da je budući top 5 igrača svijeta.

p.s.

švabo ne osvaja

ahahha pa neće momak stići da pokaže talenat kad će još odigrati tri utakmice Francuzi i to je to od njih za ovu sezonu ahahhah

deco moja mila, još vi imate da učite o fudbalu i to mnogo da učite

12. Payet je odigrao večeras najbolje utakmicu od svih igrača Francuske reprezentacije, ali ovakvi golovi se daju samo jednom u karijeri.

Jednom u karijeri ahahaha čovek nekoliko puta ove sezone dao slične golove da ne pričam pre u Marseju dok je igrao doktor fudbala.

Ja sam debilčina, umesto da kapitenujem mog omiljenog igrača ove sezone kapitenovo sam jebenog Grizmana. Valjda će Gilfi bratina da pokida više od Pajea.

13. ja stavio ignaševiča za kapitena koji mozak jebeni, a sve kontam da će rusi da poduvaju od engleza... ali ajd da vidimo šta će biti...

14. Ja kontam da Ruje duvaju ovo EP. Potpisujem FAĐU sve sem poslednje rečenice.

Sutra Šiptarski pečalbari protiv Šiptara. 1:1 u najavi.

15. Rusija..tolika zemlja a ne mogu da nadju 11 budala koje umeju da sutaju loptu kako treba

16. кинези и индијци су онда највећи глупандери

17. а јесте сад, сви сте купили пајеа и свима је капитен.

или то, или вам је вечерас играло 7 играча фазон, шта курац, немаже 'вако.

18. е лебе меки, прво сад види да ми 3 играча у тиму нису стигла у фајнал скуад .... па сам заборавио да могу да мења капитена ставио би га Жируу (хе хе) и тако..

19. E Dio, kad izvršiš bilo koju promenu u timu, moraš da ideš na confirm da bi ti se prihvatila ta promena. I ja sam to naučio na teži način kao i ti :(

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.