Fantasy UEFA Euro 2016

1. Znam jebemu kontao sam da je zato. Ode 10 poena u pm, greota.

Al neka, jebaće valjevci Alizee, Zaz i jebenog Dejvida Getu!

2. има ли неког искусног фантазијера који је већ играо ове фудбалске да ми каже колико је отприлике солидан резултат за капитена? да разматрам да мењам и њега или не.
    већ сам извршио две измене, а тек једна текма прошла, хахах, пропас'.

бар су ми дали она два бода за изнуђивање пенала што сам мислио да су ми украли, тако да ок, није лоше, мада сам подлегао неискуству и дебело омашио с двојицом-тројицом. дмф је тотално неисплатива позиција на фантазију.

3. Solidno je kad uradi nešto, a ne samo da je bio na terenu (kao grizman šugavi). Npr. Paje bi bio solidan da je muno gol, imao bi 7 poena što je ok (i više od ok) a pošto je imao i assist. onda je JEBAČ MAME. Tako da >=6p je nešto što je ok za kapitena.

Naravno svi bismo da nam kapiten ima 2345432 poena, al jpg.

P.S. Ovo je mišljenje neiskusnog fantazera, tj. fantazera kojem je ovo prvi fantazi posle dve ipo, tri god.

4. јебемуматере, рачунаћу да је и 5 поена коректно, да не једем говна сад, засраћу безвезе у самом почетку :)

5. Trebalo je Pajea da staviš za kapitena brt to bi bio dobar potez

6. кинези и индијци су онда највећи глупандери

Ma nisam ni rekao da su Rusi glupanderi, ne znam zasto to sad, cinjenica je da nisu uradili nista na nekom velikom takmicenju a imaju velika ulaganja uz gotovo neogranicen potencijal u ljudstvu.

Kinezi su dugo bili izolovani, sad su poceli da se bude, ulazu se ogromne pare, dovode se dobri igraci iz Evrope, evo bas relativno skoro su upravo za Pajea nudili 40-50mil kao i za Igala iz Votforda. Kvalitet lige im je u porastu i mislim da cak ni na rep planu ne zaostaju mnogo za Rujama.

Indijci - pa njima je polo nacionalni sport lolo

7. солидан резултат за капитена?

Solidan je asistencija + 1 za klin sit.

Odlican je veceras Paje, gol + asistencija.

Budite skromniji malo pa danas svi igraju fudbal (:

8. . дмф је тотално неисплатива позиција на фантазију.

Ovo sam i kapirao pre pocetka pa mi nije bilo jasno zasto ste stavljali krosove i busketse

9. Pitanje imam, da li mogu sada da ubacim malenog engleza pa ako se upuva da za sutra ubacim svabu?

Edit: inace imam budjavih 6 poena a grizman mi bio kapiten ispomasivala se budala

10. kako bre da menjam kapitena jebo me evra u dupe da me jebe

11. upao sam u ligu.
    paje mi bio kapiten sinoc :D
    vidim neko dobio 20 na njega,neko 10.zaboravio sam malo kako sve to ide...

12. Za kapitena je duplo brt

13. Pitanje imam, da li mogu sada da ubacim malenog engleza pa ako se upuva da za sutra ubacim svabu?

možeš brt...do kraja kola možeš praviti izmene koliko sam upućen

14. meni je kapiten,pa pise 10.doduse,kada saberem sve dobijem 13,a pise 23.tako da je to to,samo ne pise tako.jos se malo uhodavam ;)

15. Pominjao je neko Krosa, 2 asistencije će da ima protiv užeglih ukr. poyy

16. Ja sam od od Svaba uzeo samo Milera, on uvek odigra dobro ta prvenstva, kad vec nema Klosea neko mora da metne bar 5 komada na turniru

17. Haha, imam i milera, koji će da da 2 gola na 2 asist Krosa. Miler je igrač koji da je povređen ja moram da ga stavim jer je ljudina, ako neko zna da ga umumla zna on.

18. To ti kazem Gerd Miler-Miroslav Klose-Tomas Miler to su te njuske koje nemci uvek imaju i imace u timu

19. imam i ja krosa.kapiram da ce doneti dosta bodova.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.