Fantasy UEFA Euro 2016

1. Ovo je idealno što ne mora da se potvrdi sastav sat vremena pre tekme ko u PL. Može da se vidi ko igra, pa da se menja ako vam igrač nije u startnoj

2. Da se svi Albanci skupe u jednu rep imali bi jacu rep od recimo Rusa, Ceha..danas u 15:00 mora udariti brat na brata, pleme Berise na pleme Kastrata, mozda padne koja krvna osveta vec u tunelu..

3. Na koju foru je ovaj baja skupio 37 u overalu? 20 Paje 5 Žiru 6 Stanču Kante 4 i šta neki još rendom Rumun?

4. Eventualno Lloris 2

5. a brate kad ispadnu neki od tih igrača iz prve postave izgubiće bodove i šta :)

ja sam sa sinoćne tekme imao 2 igrača, payeta i dignea, za ovog drugog 0 bodova... opet dobro.

6. већ сам извршио две измене, а тек једна текма прошла, хахах, пропас'.

Требало је да сачекаш да видиш како ће играти играчи који су данас и сутра на реду. Можда су ти синоћ Румун и Француз донели само по два бода, али неки што игра данас може имати 1 или се може десити да не игра уопште.

Ево ја већ сад планирам Румуна на голу да заменим Руи Патрисијом, јер се надам клин шиту, ал сачекаћу са изменом јер до њихове утакмице могу и њега да оптуже за силовање или може да заврши као талац неког Алаховог ратника.

7. Auuu, jes mutan Stec vidi ti njega.

E, šta načini sa fantasynovom? Jel pala premija od 100 rsd?

8. Па знаће се на крају кола. Ал лоше сам стартовао, ставио сам Евру и Матуидија, скоро цео тим ми се разликује у односу на овај. Ал добро, тамо у сваком колу правиш нови, тако да могу да се изваде ствари још.

9. Aaa, ofrlje sam čitao kad ste pisali o fnova, mislio sam da je svaki dan za sebe (bilo mi čudno, al tako sam skontao).

Al ono, svejedno, ne znam kolko ti se dobro piše sa ovom dvojicom crnja.

10. i ja sam stavio evru i matuidija :D
    juce su imali 3 boda zejedno.paje 20

11. Ja ovo govorim za fantasynova, kačio sam link na nekoj od prethodnih strana. Drugačije je tamo bodovanje, tako da su ova dvojica imali 6 i tri zarez nešto.

12. Za sada sam kriminalan

13. Ma stec, izbacio sam evru, sumnjam da će mi biti dobar s jednim bodom, te sam to odmah, možda sam sa pogbom pogrešio što sam ga već isterao, al' videh da sam tu omašio debelo, očekivao sam da utera gol, a mogao je, pa sam ga u afektu isterao, posle gledao da poništim, al' nema jbg. :) Još danas burki nije branio, a ja kapirao da će biti starter, poslednju pripremnu utakmicu je igrao kao starter, tako da moram bufona na gol protiv belgijanaca, a to je već lutrija. I na sve to ne mogu odmah da prodam evru, moram ovog golmana prvo, u klinac. No dobro, rumun 4 boda, to je iznad očekivanog.

14. Majmun izbaci bejla zbog grizmana kao francuzi su kurcevi favoriti pu

15. Cekam da me hari kejn povadi veceras

16. i ja kapitena na kejna sa grizmana

17. Imam Robsona Kanua a vi gowno

18. I ja sam promenio kapitena sa Grizmana na Kejna valjda će ovaj nešto ubosti. Više mis se sviđa moj tim na Fantasy nova koji je u potpunosti različit od ovog oficijalnog, ni jednog igrača nemam u oba fantazija.

19. Povlačim što sam rekao za tim na fantasy nova, dvojica Engleza mi nisu u startnoj.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.