Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Morace da promeni frizuru na poluvremenu, ne ide ovako
Sad ide bolje xd
Hahaha usao ovaj moj renato sancez sad kad ga da a uefa mi ga izbaci i stavi sirlea hahaahah
xaxaxa onda pisi novu molbu :D
Zamalo asistenciju ovaj magarac. Ladno potpisao za bajern za 35mil hahahaha
izbacim evru sa jednim bodom,ubacim dragovica da napravi -2.anuliro ga mutinjo sa sjajnih 2.najveca greska mi sto sam stavio satridza.smetnuo sa uma da ce igrati svi ostali pre njega.
I mene je sjebao Dragović debil, ali i me teši što ovi izbačeni imaju samo po dva. Sad dilema da li izbaciti Dragovića jer neće igrati ili nekog drugog ko je pokazao da je nesposoban tipa mali Ali iz Engleske
Ja moram srnu a rado bih menjao sirlea...jedino ako nadjem nekog veznjaka za 6mil pa da promenim formaciju xd
Kad bih mogao dva transfera da napravim izbio bih u top5 u sledecem mecdeju.
Edit: u stvari imam ideju sta cu uraditi
Mislim da možeš da napraviš dva transfera ali će te to koštati 4 boda u sledećem kolu.
Имаш вајлд кард на располагању. А за Срну провери сутра, капирам да постоје шансе да се врати и заигра.
kako mogu transferi?ili sam obnevideo ili nema...
Mislim da će otvoriti u ponoć, samo da obračunaju bodove za danas
odlicno.da oteram staridza i kokea
Делује ми мало прерано да се искористи вајлд кард после првог или другог кола, а кад погледам број трансфера за даље, можда и не буде потребе да га чувам за каснија кола. Шта чинити...
Дио, извињавам се за давање лажне наде, ипак нисам довољно добро прочитао и запамтио правила.
Deder pojasni to oko vajldkarda, nisam ni znao da ima. Šta, imam bonus transfer pored ovog jednog dozvoljenog na kraju nekog kola, i mogu da ga iskoristim kad hoću?
Zar nije vajldkarta da možeš ceo tim da promeniš?
Ово што Дука каже.
Wildcard
The wildcard can be used to potentially make transfers free of charge.
It can be used only once throughout the tournament. The wildcard is played when confirming transfers that deduct points and can't be cancelled once played.
Ene, i to? Pa ne znam jbg, prvi put igram fudbalski. Mrzi me s telefona da jurim pravila sad, dočarajte mi to, ne bilo vam zapoveđeno.
Ne znam coa tačno, i ja prvi put igram, ali koliko sam ukapirao, ako si izabrao na početku baš krš neku ekipu sastavljanu samo od slovaka i rumuna ili pak samo hoćeš da izvršiš više od jednog transfera (4,5 npr ,a valjda preko jednog transfera ti oduzimaju poene sad u grupnoj fazi) ti onda iskoristiš vajld kartu i zameniš sve što želiš bez posledica. Tu vajld kartu možeš samo jednom mudro iskoristiti