Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ето ти изнад.
Eo da ne bude na prošloj
a za više od jednog transfera (bez divlje karte) ide -4 poena za svaki
Ok, to za više od jednog transfera sam upamtio, ovo s wildcard-om nisam ni pročitao. Hvala.
Ova dilema i mene mori. Za sada mi se čini da je idealno vreme za vajldkard posle osmine finala.
Što baš tad?
Zato što između osmine i četvrtfinala imaju četiri izmene a računam da će mi značajno više igrača od tog broja ispasti u toj fazi takmičenja. Kasnije je manji izbor igrača i manje utakmica a ima više izmena.
Solidno rezonovanje, verovatno ću usvojiti
Одлично, да будем искрен. Чак и ако склапаш тим пре свега гледајући ко ће да испадне, а ко да прође, врло лако можеш да омашиш у прогнози више утакмица.
Drago mi je da sam pomogao iako ste mi konkurencija :)
Zahvaljujem :)
Fer plej iznad svega
Mene sad jebe što mi se utakmice preklapaju, pa ću moći najviše dve izmene umesto sve tri (first place problems lololo)
Tako je. Sporcki pozdrav.
BONUĆI :(
Bio bih prvi sa Bonućijem jebena uefa mafiosi. Sledeće kolo očekujem 14p, klupu nemam, ovi moji tarzani će da se poseru i tako...
шта је ово који курац сад, нема измена вечерас, шта? и тако ја имам погбу и евру на клупи, утакмица им је сутра, и дувам га лагано?
хахах, па и шкртела имам, и он игра сутра, мршупичкуматерину с правилом оваквим, који курац?
едит: заборавите, губим се изгледа, није ми давало да правим измене док нисам трансфер одрадио, или је нешто друго било, не знам, небитно углавном.
Number of free transfers
Group stage: one per matchday
Round of 16: unlimited
Quarter-finals: 4
Semi-finals: 6
Final: 6
dakle posle grupne faze mogu izmenjati celu postavu za dž bez wildcard-a? I ostaju li mi poeni od igrača koje prodam?
Да. Остају.
Тешка срца продао сам лафертија. Преценио сам северноирце, не може лаферти сам.
http://image.prntscr.com/image/84e63df2d0f84e509f397aee0a9b4328.jpeg
jebem li ga, stavio ove što su se već pokazali i one koji moraju da se pokažu ako misle da im repka prođe
Не види се слика, сајт нешто једе говна.
Едит: Види се слика, сајт не једе говна.
A zao mi da skenjam wildcard za dva transfera jbg, a necu da menjam vise od dva samo srnu i sirlea ostali su gromovi
Ok, ne vredi, kad neko naidje napisite mi kako sr koristi wild card pls
Najveca dilema da li da izbacim milerisku jbg