Fantasy UEFA Euro 2016

1. Ето ти изнад.

2. Eo da ne bude na prošloj

Ne znam coa tačno, i ja prvi put igram, ali koliko sam ukapirao, ako si izabrao na početku baš krš neku ekipu sastavljanu samo od slovaka i rumuna ili pak samo hoćeš da izvršiš više od jednog transfera (4,5 npr ,a valjda preko jednog transfera ti oduzimaju poene sad u grupnoj fazi) ti onda iskoristiš vajld kartu i zameniš sve što želiš bez posledica. Tu vajld kartu možeš samo jednom mudro iskoristiti

a za više od jednog transfera (bez divlje karte) ide -4 poena za svaki

3. Ok, to za više od jednog transfera sam upamtio, ovo s wildcard-om nisam ni pročitao. Hvala.

4. Делује ми мало прерано да се искористи вајлд кард после првог или другог кола, а кад погледам број трансфера за даље, можда и не буде потребе да га чувам за каснија кола. Шта чинити...

Ova dilema i mene mori. Za sada mi se čini da je idealno vreme za vajldkard posle osmine finala.

5. Zato što između osmine i četvrtfinala imaju četiri izmene a računam da će mi značajno više igrača od tog broja ispasti u toj fazi takmičenja. Kasnije je manji izbor igrača i manje utakmica a ima više izmena.

6. Solidno rezonovanje, verovatno ću usvojiti

7. Одлично, да будем искрен. Чак и ако склапаш тим пре свега гледајући ко ће да испадне, а ко да прође, врло лако можеш да омашиш у прогнози више утакмица.

8. Drago mi je da sam pomogao iako ste mi konkurencija :)

9. Zahvaljujem :)
    Fer plej iznad svega

Mene sad jebe što mi se utakmice preklapaju, pa ću moći najviše dve izmene umesto sve tri (first place problems lololo)

10. Tako je. Sporcki pozdrav.

11. BONUĆI :(

Bio bih prvi sa Bonućijem jebena uefa mafiosi. Sledeće kolo očekujem 14p, klupu nemam, ovi moji tarzani će da se poseru i tako...

12. An unlimited number of manager substitutions can be made, although it is not possible to make them after games on the last day of the matchday as all fixtures will have been completed.

шта је ово који курац сад, нема измена вечерас, шта? и тако ја имам погбу и евру на клупи, утакмица им је сутра, и дувам га лагано?

хахах, па и шкртела имам, и он игра сутра, мршупичкуматерину с правилом оваквим, који курац?

едит: заборавите, губим се изгледа, није ми давало да правим измене док нисам трансфер одрадио, или је нешто друго било, не знам, небитно углавном.

13. Number of free transfers
    Group stage: one per matchday
    Round of 16: unlimited
    Quarter-finals: 4
    Semi-finals: 6
    Final: 6

dakle posle grupne faze mogu izmenjati celu postavu za dž bez wildcard-a? I ostaju li mi poeni od igrača koje prodam?

14. Тешка срца продао сам лафертија. Преценио сам северноирце, не може лаферти сам.

15. http://image.prntscr.com/image/84e63df2d0f84e509f397aee0a9b4328.jpeg

jebem li ga, stavio ove što su se već pokazali i one koji moraju da se pokažu ako misle da im repka prođe

16. Не види се слика, сајт нешто једе говна.

Едит: Види се слика, сајт не једе говна.

17. A zao mi da skenjam wildcard za dva transfera jbg, a necu da menjam vise od dva samo srnu i sirlea ostali su gromovi

18. Ok, ne vredi, kad neko naidje napisite mi kako sr koristi wild card pls

Najveca dilema da li da izbacim milerisku jbg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.