Fantasy UEFA Euro 2016

1. Mislim da prvo moraš da ideš na ono make transfers i onda će ti se tu nekad pojaviti wild card, tako nekako sam ja razumeo

2. make transfers, zameniš sve što hoćeš, confirm i onda imaš tamo play wildcard i to je to

3. Zamenis sve igrace koje hoces
    Vratis se na ekran na kom treba da potvrdis transfere
    Pre nego sto potvrdis, u levom gornjem delu ekrana se nalazi Play wildcard
    Nakon sto si potvrdio da hoces da odigras wildcard, kliknes na confirm

4. E hvala vam. Da mi lev sa milerom ne jebe koncepciju zamenio bih samo srnu/sirlea u zavisnosti dal ce srna igrati ovako moram i milera izbaciti da stavim drugog kapitalca jbg najskuplji igrac mi bleji na amr

5. Doveden samo Gracijano umesto Arnaut Marka. Dovoljno da se vratim u vrh!

Question: Da li kapitenovati Žirua?

6. Ako nemas Pajea zasto da ne, ionako ako nista ne uradi mozes kasnije promeniti kapetana.

Sad sam video da su i De Brujne i Azar povredjeni, jedino sto ima jos nekoliko dana do njihove druge utakmice, mozda se oporave.

7. Imam i Pajea i Žirua, al dal može Paje da ojebe dve za redom... Jeste majstor al....

8. ,,Izmene napravljene 15og(danas) bice primenljive za metchdej 2,, sta znaci ovo pretpistavljam da je francuska mecdej 1 jebem ti bogomajku

9. A ne skapirao sam sad o cemu se radi matchday 2 se odnosi na drugo kolo u grupi a ovo je drugi njihov mec znaci odlicno
    Interesuje me sta je sa varanom konkretno da li je sigurno startno mesto za ramija i da li njega da stavim ili lorisa za kapitena mozda ukenja glavom ovoga pa reko bolje a klin sit se boduje 4 i za defendera i golmana jedi o sto na svake 3 odbrane jos poen dobija golman mada tesko ce preci zadnji kvartal terena uopste siptari sta da radim help pls
    I kako ide sa kapitenom isto svaki dan po jednom moze izmena?

10. I zasto nemam nikakvih bodova a bonuci i barzalji doneli su mi 15 a postavio sam ih kad je igrala nemacka znaci na vreme
    I zasto nema moje ekipe u uvodnom postu
    Ovo ti je vec drugi prestup u 24h ne znam sta ocekujes da ce se desiti

11. Sta ce se desiti ako dva puta menjam kapitena nije specifikovano u rules samo -4 punta za 2 transfera izgleda da moram i ja mejl da pisem

12. A i vukajlijasima jebem majku milosnu kad nisu u stanju pola sata da odgovore ni na jedno pitanje peti post mi je ovo

13. Usain Bolt

Imam i Pajea i Žirua, al dal može Paje da ojebe dve za redom... Jeste majstor al....

И ја имам обојицу, и сад размишљам да ставим траку Жируу и можда тако направим фину разлику, ако овај спакује два комада, што ми није тешко да замислим.

За Де Брујнеа и Азара пише да су шансе 75% да заиграју, тако да би требало да почну меч.

Морам да мењам оног Денајера што није играо уопште, а постоји шанса и да Дармиан не почне, пошто је био лош против Белгије, а капирам и да Дракслер и Нолито нису скроз сигурни стартери... Ал ништа, једна измена за сад, уз наду да ће Милер и Де Брујне одиграти у складу с ценом.

14. Ja sam u popriličnoj dilemi bio da l' da sad iskoristim WC, pa odustao i izbacio samo lafertija. Ostavio i Milera, i Evru (jbg ako večeras zajebe, ne bi trebalo), i Burkija koji je rezervni golman Švajcarske, a nadao sam se da će biti starter. I Pogbu sam krenuo da izbacim, a onda video da tu sem Pajea ne bih mogao nikoga, a nešto verujem da bi Pogba mogao da igra malo bliže golu večeras, uz pokoji šut sa 18-20m. Pa ako ne bude valjalo, iskoristiću wc pred treće kolo i jbg.
    Ionako sam u prvom očajno krenuo, pa se posle izvukao malo, računam da ne mogu opet toliko loš početak kola da imam.

15. Нисам стигао да пребацим траку са Пајеа на Жируа и остаде ми румунски голман на клупи. Значи Жиру ће данас хет-трик, а Румун клин шит и одбрањен пенал џД

16. http://vukajlija.com/forum/teme/70431-fantasy-uefa-euro-2016?strana=28#post_3528458
    Odlicno,napisao si kilometarski post u kojem je iskljucen bilo kakav komentar na mojih cetrdeset proslih postova. Jebacu ti majku sad

17. Не смарај мајмуне

18. Vredjaj to je sve sto znas
    Ne razumem tvoj odnos prema svemu ovome napravio si ligu i sad na krajnje jasno postavljena pitanja ne dajes nikakve odgovore goni se u kurac bezobraznice i odgovori sta se desava ako opet promenim kapitena

19. Jel ima neko Hamsika, ima gol i asistenciju a tek je poluvreme?

20. oceram kokea dovedem hamsika.koji sam lipi sunce ti jebem!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.