opa, objasnio si sa Hamsikom :)
hehe.vise od ovoga me nije moglo usrati sa trasnferom :D
Razmišljao sam o Hamšiku i odustao. Ako mi je za utehu doveo sam ga u fantasy nova tako da uzimam sto kinti u ovom kolu.
Imam i Hamšika i Vajsa. :)))))))))))
Sanitarni, još ako si ga kapitenovo usralo te žabarski.
Sprdas se? Kako ti se zove tim, ne verujem ti nista
svaka cast.ubodes jedina 2 slovaka koji mogu dati gol.
Ne moraš verovati, printovaću kad ostvare po još jednu asistenciju i gol. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(šalim se)
cc koje si gowno
neka brate,cekam pajea da izjebe sve redom i uzme 20 bodova opet.minimum :) a stvarno je zabar stajl user
jos hocu da te pitam ko jos stavlja vajsa,al aj kao necu,lik dao gol,polomio im kicme,pa da se ne pravim pametan.
Očekivao sam da Marek ne da gol, već da asistira. Sad, ja sam pikirao da ga nekom čudnom magijom umumla Kucka, a ne Veis pederko.
Tako je hamsik lepotane
Vajs vrhunski igrac, njihov roben fazon ko zna zna, mada i ja imam kucku na klupi
To brate istog čoveka čekamo. Prošli put sam kapitenovo Grizmana, Paje ojebo a ovaj nije znao gde se nalazi. Pazi sad kad bude obrnuto.
Paje ne igra večeras, odmara za švajcarce, jer im je to za prvo mesto. Vrlo moguće i pogba.
verujem u brata pajea.vecno kapiten.al moze sada i grizman da se nalzoi.sipci nisu ni za kurac.
Samo da vam(kasno) dam info da grizman ne igra veceras a pogba pod znakom pitanja.
Desamp rekao da odmara grizmana veceras a mozda menja taktiku pa marsijal igra a pogba ne.
Zato je kod mog zirua traka na ruci a doveo sam i pajea pa da vidimo.
Grizman ga zamalo dao proslu i to 2 sanse imao cini mi se, izbaci ga majmun, danas dominira griz prelepotan
Armine pogledaj iznad hahahaha
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
opa, objasnio si sa Hamsikom :)
hehe.vise od ovoga me nije moglo usrati sa trasnferom :D
Razmišljao sam o Hamšiku i odustao. Ako mi je za utehu doveo sam ga u fantasy nova tako da uzimam sto kinti u ovom kolu.
Imam i Hamšika i Vajsa. :)))))))))))
Sprdas se?
Kako ti se zove tim, ne verujem ti nista
svaka cast.ubodes jedina 2 slovaka koji mogu dati gol.
Ne moraš verovati, printovaću kad ostvare po još jednu asistenciju i gol. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(šalim se)
cc koje si gowno
neka brate,cekam pajea da izjebe sve redom i uzme 20 bodova opet.minimum :)
a stvarno je zabar stajl user
jos hocu da te pitam ko jos stavlja vajsa,al aj kao necu,lik dao gol,polomio im kicme,pa da se ne pravim pametan.
Očekivao sam da Marek ne da gol, već da asistira. Sad, ja sam pikirao da ga nekom čudnom magijom umumla Kucka, a ne Veis pederko.
Tako je hamsik lepotane
Vajs vrhunski igrac, njihov roben fazon ko zna zna, mada i ja imam kucku na klupi
a stvarno je zabar stajl user
To brate istog čoveka čekamo. Prošli put sam kapitenovo Grizmana, Paje ojebo a ovaj nije znao gde se nalazi. Pazi sad kad bude obrnuto.
Paje ne igra večeras, odmara za švajcarce, jer im je to za prvo mesto. Vrlo moguće i pogba.
verujem u brata pajea.vecno kapiten.al moze sada i grizman da se nalzoi.sipci nisu ni za kurac.
Samo da vam(kasno) dam info da grizman ne igra veceras a pogba pod znakom pitanja.
Desamp rekao da odmara grizmana veceras a mozda menja taktiku pa marsijal igra a pogba ne.
Zato je kod mog zirua traka na ruci a doveo sam i pajea pa da vidimo.
Grizman ga zamalo dao proslu i to 2 sanse imao cini mi se, izbaci ga majmun, danas dominira griz prelepotan
Armine pogledaj iznad hahahaha