Fantasy UEFA Euro 2016

1. O ziru jebem ti majku

2. Nema veze, sad oni igraju i ti igraš. Toeto.

Igram.

3. Šta treba da batalim sada?
    Ti batališ jebanje kad ti sin stasa da jebe npr? Ne iste pičke ko ti naravno. One starije XDDD

4. Popisao mi se u usta grizman ja ga izbacio

5. Hahaha, ne treba da batališ nego džabe sereš psetu, ako voli nek igra.

BRAVO GRIZMAN OČI MOJE

6. Pa i ne volim brt samo sam se iznervirao jebem ti zirua balvana ubacio sam ga umesto grizmana pu

Makar paje malo povadio situaciju sada jbg da sam makar njega metio za kapitena a ne ovo drvo javorovo

7. paje bog fudbala.sa evrom super prosao,matuidi ucestvovao.

8. Pogba kapiten, Pogba kapiten.....

9. Jebote stavio sam Pajea za kapitena u 15 do 3, izvukoh se.

10. Paje smrdljivko usrani, kako me je izbacio iz takta, mršukurac.

11. Ja prezadovoljan, danas 23, ukupno 61. Mozda u narednim danima neka izmena padne, ali videcemo...

12. Kapiten ispoštovao, Grizman dao gol ipak je dobro što ga nisam prodao, Košćelni klinšitovao, jedino me Lihštajner ujebo sa skrivljenim penalom i time da je sjebo sebi klinšit. 28 poena danas, nije loše, zadovoljan sam.

13. Е, видите ово, данас сам буквално у последњем минуту направио трансфер и нисам имао времена да ставим на клупу оне који играју последњи:
    http://image.prntscr.com/image/615a2a005d3e4cefa94118dfde5ef6a6.png

Тако да су ми сад на клупи ова тројица што играју сутра, а ови на терену играју после њих.

Ако ја сад убацим њих, и избацим нпр. оба Италијана и још једног, да ли то значи да ми неће рачунати њихове бодове ако их опет вратим у тим пре њихових утакмица?

14. Brate ti nama objašnjavaš kako se ovo igra, ne mi tebi

15. Јебига, није ми се још десио овакав кикс.

16. Mislim da si izgubio njihove bodove sad, ali me nemoj držati za reč.

Elem, napravio sam sinoć vrhunski transfer Rami IN Dragović OUT, klin šit i asistencija. BAM

Takođe, imam Vajsa i Pajea kapitena <3

17. Уф, сад ћеш тек да нам побегнеш.

18. Kad ga ugura paje majci mu uguram

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.