Fantasy UEFA Euro 2016

1. I da, srna se vratija i bice u startnoj

2. Žiruu ne skidam traku do četvrtfinala sig.

3. koji sam degenko jebeni. zaboravio sam skroz što imam hamšika za danas i umesto njemu da stavim traku, stavim evri jebenom

4. O jbmti kako ne igra koji kurac

5. Imam i na tiketu fazon

6. Ja u spicu grizmana ronalda i arnautovica odlican ucinak za sada
    Nisam imao inspiracije koga u napad pa reko aj najskuplje
    U svakom slucaju ubedljivo najisplativije sto vise odbrambenih juriti klin sit napadavi nema vajde od njih imas 5 bodova sve i da ih ukenja da daju

7. Prvo kolo je bilo tuzno ali mislim da ce sad svi da se pune, nema vise 0-2.

8. Stavio bio stanciua i vidim imam love jos i kao aj ozila ako ozil ne opravda smoricu se

9. I mislim da ronaldo mora dati gol ovo kolo, preveliki je egoista da ga ne da u grupnoj fazi, jadna austrija mala :(

10. Ne igraju pogba i grizman. Jebemti krv.
    Što ne mogu ni izmene ni kapitena da menjam? Ma beži ovaj fantazi je krš.

11. Znao sam da je trebalo Grizmana da prodajem. Prodo sam Arnautovića umesto njega, pazite kad bude silovo cigane bolno.

12. Ne igraju pogba i grizman. Jebemti krv.

pa reko sam vam xddd

13. Izgleda da sam se zajebo sa ziruom :(

14. Brate ajde pls odustani od toga deluješ ko neki balavac jbt da l me jebeš da igraš fantazi sa Džankijem i Rasnim otac da im budeš

15. Pusti brt jebe me ziru ko nerodjenog

16. Evropsko prvenstvo je a nema Srbije normalno da igra fantazi koga bi boleo kurac što je Dragović dobio crveni protiv Mađara ili što je Vais postigao sedmi gol za repku danas poravnavajući rez protiv Rumuna nejakih da nema fantazija a i brt slabije se mrndža radnim danom i jebu lude kad si porodičan čovek.
    Pecanje nije opcija jbg

17. Haha reče Bohor koji igra kladionicu sa Džankijem i Rasnim otac da im bude.

18. Ajde Dionisio ne lupaj jebene gluposti evo pljuni me ako se nisam kladio kad se Džanki ili Rasni nisu rodili. Uzmi za uzorak ko je mlađi

19. Dio i ti igraš ovo?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.