Fantasy UEFA Euro 2016

1. Mislim da neće tj. jednom kad ih izbaciš od njih možeš računati samo 0. E sad, to se odnosi na to ako su već počeli utakmicu, al znajući kakav je krš fantazi, mislim da bi važilo i za ovo, al nemoj mi verovati.

Kad kreteni ne ubacuju automatske izmene ako promeniš kapitena pa jebote kurac.

2. И мени се чини да нема ништа од поена, тј. ако извадим Дармијана нпр. сад, унапред се одричем његових поена.

Players who are substituted out will score 0 points. The captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.

3. Jebemih usta treba im pet sati da sračunaju bodove, a u Premijer ligi igra 20 timova i isto veče možeš da vidiš bodove sa svim bonusima...

Napravio sam mali rizik sad (xexe) izbacio Somera (Zomera?) Švajcarca sa tri boda, uzdam se u Kiraljja da klinšituje protiv Vikingoa

4. ubacicu sutra staridza.lako cu vratiti za prekosutra nolita ili lukakua.ne ocekujem da ce igrati,al nemam za sutra igraca sem njega i krosa.
    ne znam sta mi bi da ga uzmem.

5. A jbg, bar je ubo u prošlom kolu asistenciju Kros. Mada je pitanje da li će sutra imati išta izuzev dva boda, cenim da će im Poljaci sterati

6. Санитарни, погледај ово са претходне стране што сам питао. Нисамо сигурни, али вероватно ти се неће важити поени тог играча уместо кога ћеш убацити Стариџа, без обзира што га вратиш на терен пре него што одигра. Јер пише да кад га једном замениш, од њега имаш нула бодова.

7. ja sve nesto kapiram da ce biti neki x.
    mozda sutra u poljskoj zarade bodova scezni i eventualno milik ako zatvore levandovskog,a to ce se truditi.

8. Ја сам на предиктору ставио 1:1, али се надам да ће их Немци развалити уз добре партије играча које имам у фантазију. Могао би лако да дође икс, поготово ако опет буде морао Мустафи да игра, тј. Хумелс не буде спреман.

9. Санитарни, погледај ово са претходне стране што сам питао. Нисамо сигурни, али вероватно ти се неће важити поени тог играча уместо кога ћеш убацити Стариџа, без обзира што га вратиш на терен пре него што одигра. Јер пише да кад га једном замениш, од њега имаш нула бодова.

Ali rekao je da će da ubaci umesto Lukakua i Nolita, oni tek prekosutra igraju. Ako fejluje Staridž tj. ne uđe ili ima jedan bod npr. ubaci Lukakua i to je to

10. Па мени сви на терену играју прекосутра, оно тамо са принта. Написао је "лако ћу вратити", значи да су му тренутно на терену, а ми смо ваљда закључили да се одричеш бодова неког играча кад га пребациш на клупу у току кола?

11. sada sam se pogubio...imam staridza na klupi(sada vec u igri)ubacen umesto nolita.noliti igra prekosutra.ako staridz nista ne uradi(vrlo moguce)vratim nolita i to je to,zar ne?ili sam nesto propustio...ili staridz nesto uradi,pa razmislim da li cu nolita...

12. Па нисмо сигурни да је тако. Мислим да је требало можда пре почетка кола да ставиш на клупу неке који играју касније, па онда кад Стариџ или неки други не уради ништа, избациш га и убациш ове што су на клупи.

И мени би одговарало да буде тако како си ти схватио, али нисам ни ја сигуран, а ни други да може тако. Тј. да ће признати бодове играча који су прво били на терену, па стављени на клупу, па враћени опет пре меча.

13. na pocetku drugog kola mi je osvanuo staridz u prvoj postavi.samo sam ga ja odma zamenio,hteo da ga se kurtalisem.vratim nolita koji mi je bio starter u prvom kolu,al ga izbacim opet iz istog razloga kao i u prvom jer igra posle staridza.nisam u prvom kolu mogao da vratim nolita i pikea jer su vec odigrali(to mi logicno.jebi ga,ja se zajebao.nisam bio u mogucnosti da menjam).opet mi nekako logicno da mozes birati od tih par sa klupe pre tekme stas da stavis.jebemliga sada.znacu posle tekmi uvece,pa cu napisati.

14. Tako sam ja bez srninih bodova ostao, kad jednom nekoga izbacis iz tima nema vracanja nazad i gubis bodove

15. Pa kapiten si mi jebemtisve kuću promašio dabogda.

16. srni umro cale, cacicu majka, kalinicu tast, vidi ujak, hrvati osakaceni jbt

17. A Hodzsonu umrli svi neuroni, covek Vardija opet stavio na klupu, u timu mu Sterling koji nije igrao standardno drugi deo sezone u Sitiju, covek se utesi kad vidi kakve sve lobanje postoje i da nemamo samo mi imbecile u savezu.

18. Zavrtelo mi se u glavi kad sam video da daunovac zarađuje 5 miliona po sezoni. Treba da ispadnu kad su govna nesposobna.

19. neka ubaci staridza da ovaj da 3 gola minimum i da uzmem bodova.
    gori sam od kosanovica.verovatno bi on stavio staridza u tim.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.