Fantasy UEFA Euro 2016

1. jebeni runi govnarčina

2. Mada imam Engleze 1i2-3, meni lepo.

Samo je Sterling promašaj, očekivao sam da utera dva gola, ne znam što. I sad ne mogu ni da promenim kapitena, a večeras Miler igra.

3. priznajem brate :D
    tanka je linija izmedju kosana i lipija

4. Au Leri dal si ubo i Mekaulija il kako vec..sad sam usao da vidim tabelu i nemam lepe reci

5. jebes mi sve ako ne bude prvi na svetu ovo kolo

6. xaxa al bukvalno

Koji si ti od dva Tomasa Selbija? Ili si dovoljno lud da si tim nazvao van gal doktor doktor van gal

7. posle ancelotija najbolji aktivni trener sig

8. zamenio sam lukakua za nolita.lukaku igra sutra,pa da vidim sta ce nolito danas uraditi.ubacicu i kijelinija umesto rodrigeza.vezano za spiku od sinoc.sve ok.moze da se menja.izgubicu 2 boda zbog rodrigeza,al valjda ce kijelini imati vise.ili dobije crveni,pa da izgubim 4 ukupno.ako nolito ne uradi ista,ubacim lukakua i mirna backa.

9. Leri jebo sliku svoju. Kakav sam samarćanin ovako kad se neki naš zaukće navijam da jebe prepotentne zapadnjake više nego moji mučenici da skrpe nešto.

10. ubija.odlican osecaj za filing.cestitke

11. Hvala dobri ljudi, znači podrška <3

Da mi napadači prorade bio bih bukvalno prvi na svetu, nego ne mogu vola da ubodu

12. зато ја разматрам за капитена рамоса или буфона, с обзиром да кијелини вероватно чува ибрахимовића, извући ће му бар жути картон. имам још нолита у нападу, ал' питање је да л' ће и да заигра сутра. е да, ракитића бих можда могао, ако срне нема, биће ракитић задужен за слободњаке. зна ли се шта је са срном, игра ли сутра?

13. Čestitke Lari, tim ti za sada deluje premoćno, što reče Dio nadam se da ćeš brutalno jebati zapadnjake.

14. Verovatno će igrati, vratio se.

Fala brt. Jebote, meni sutra igra Perišić, ako bude dobar i ako Kiralji prekosutra klin šituje ulazim među prvih deset u svetu lagano looool

15. ono sto sam ja procitao,kaze da se vraca i da je spreman da igra.

16. е јеб'о га пас, таман сам се надао да не игра и већ ставио ралета за капитена. ништа ракитићу, гол и две асистенције, надам се да смо се разумели.

17. а опсоваће му росицки оца, овај га шиба главом у грудну кост и директан црвени и ракитић изводи пенал, ракитић изводи корнер, ракитић изводи слободњак, ракитић мвп.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.