Na svetskom najbolji strelci običnodaju 5-6 golova. Na ovom evropskom ekipe koje stignu do završnice odigraju isti broj utakmica kao ekipe koje stignu do završnice na svetskom tako da je za očekivati bilo 5-6 golovan od najboljeg strelca. Tako da je Lari donekle upravu što je razočaran.
I stavim rakitiću traku, pa skinem i stavim bufonu, pa pomislim kako bi ipak Ibrahimović mogao da utera gol, pa se i tu predomislim i stavim nolitu. A nolito će opet da zasere večeras. A rakitić će kao za klinac da ima i bod za klinšit i još jednu asistenciju. Pu.
Nisam pogrešio što sa izmenom kad sam doveo Moratu iako sam razmišljao da dovedem Nolita. Pogotovo mi je drago zbog jednog mog druga debila koji je gledao neku analizu engleske televizije i došao do zaključka da je Morata prevara.
александаркг
I stavim rakitiću traku, pa skinem i stavim bufonu, pa pomislim kako bi ipak Ibrahimović mogao da utera gol, pa se i tu predomislim i stavim nolitu. A nolito će opet da zasere večeras. A rakitić će kao za klinac da ima i bod za klinšit i još jednu asistenciju. Pu.
нолито испоштовао максимално са 18 поена, опет сам у игри.
сутра користим вајлд кард за треће коло, милер, погба, игнашевич, бурки, стерлинг, све то морам да терам ван.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
курац ракитић, он ће све да гура срни и да прича: "ево шутирај ти, теби је умро ћале". буфон за капитена.
cale mu se zvao uzeir.prvi put cujem za takvo ime.
E jebiga, šteta. Kiraljija će zlostavljati Odinov potomak sa mog avatara.
Je l' su muslimani kad se zvao Uzeir? Bar tako zvuči lol
hahahaha samo da ne bude u minusu i ja zadovoljan
jesu.
bezali iz bosne.i cetnici ukljuceni,ubijali...to u drugom svetskom
Napadači nastavljaju da budu bulja, najbolji strelac će imati tipa četiri gola
pa na prošlom evropskom je tores i još par njih dalo po 3 gola, 2008. Vilja 4
Realno, i ja previše očekujem :D
Na svetskom najbolji strelci običnodaju 5-6 golova. Na ovom evropskom ekipe koje stignu do završnice odigraju isti broj utakmica kao ekipe koje stignu do završnice na svetskom tako da je za očekivati bilo 5-6 golovan od najboljeg strelca. Tako da je Lari donekle upravu što je razočaran.
Lari ide ka prvom mestu na svetu, boli ga kurac
izbacio Rakitića ubacio Modrića za ovo kolo. Kreten
O ČESI ČESI ČESI O ČESI ČESI OOOOOOOOOO
Nisam pogrešio što sa izmenom kad sam doveo Moratu iako sam razmišljao da dovedem Nolita. Pogotovo mi je drago zbog jednog mog druga debila koji je gledao neku analizu engleske televizije i došao do zaključka da je Morata prevara.
Ocekivao sam da udjem u Larijev tim i vidim i Moratu i Nolita (:
нолито испоштовао максимално са 18 поена, опет сам у игри.
сутра користим вајлд кард за треће коло, милер, погба, игнашевич, бурки, стерлинг, све то морам да терам ван.
Nego igra li neko daily 7?
Ja ponekad, zaboravljam jbg.
Lukaku kapiten, napustam sredinu tabele konacno.
znači jebem ti majku u pičku cigansku
umesto 14 poena da mi donese, govnarko ode u minus