Fantasy UEFA Euro 2016

1. hahaha a dade iz ofsajda

2. razmišljam se da prodam pederka, ali igraju protiv madjara jebenih, koga će trpati ako ne njih

3. kako mi je drago sto je ronaldo usrao shomeya ko meni da je doneo 50 poena

4. Jebem ti ronaldo ne jednu ne dve ne tri nego ato ti majki jebem crko ocu dabogda govnarko jedan manekenski prepotentni egoisticni

5. Lari se izdvojio dosta, ali imam osećaj da je mogao i više, kako je krenuo.

Sad je baš zajebano, razmišljam ozbiljno o vajld kardu, jer npr. na Mocartu sam pročitao da italijanski mediji najavljuju 9 promena u postavi Italije. Kapiram da Francuzi neće početi i sa Žiruom i sa Pajeom, pitanje je koga će Španci odmarati, tako da bi možda bilo najbolje sastaviti tim od igrača čiji se timovi još nisu plasirali.

6. spanci igraju za prvo mesto valjda

7. Kada napravim postavu ne radi mi dugme CONFIRM, jos od jutros. RESET koji se nalazi odmah pored radi na prvi klik, ovo ni da pipne. Jel ima jos neko ovaj problem?

edit: preko fona radi sve.. preko lapa nece..

8. na transfere ili izmene?

9. Udji preko drugog pretrazivaca.

10. ja sam uzeo wildcard, iako sam planirao da je sačuvam za četvrtfinale

11. ja sam najvece sranje napravio upravo kad sam uzeo vajldkard jer sam izbacio sve koje nisam trebao a ubacio imbecile

jos lepo rekao na pocetku da necu da menjam nista i jedem govna

paje rezerva jbg

12. Taman ubacim u tim pajea, i razmišljam da li žiruu opet da okačim traku, i srećom se setim da pogledam u postave i vidim da ni jedan ni drugi ne startuju, izbacim obojicu, morao i bufona van, bar 8 izmena sam napravio, sad sam zadovoljan timom, dakle biće 36 bodova lol

13. vidi što paje na klupi ccc

14. Ben Kingsli Ćoman daje gol i asistira, zapamtite ovaj post.

15. Postoji samo jedan zajeb coa, izbacio si pajea sada a posle grupne faze se edituju cene igraca-pajeu skace sto posto kao i bufonu pa ce ti biti skuplji kad ih budes kupovao

16. A i paje ulazi u drugom jer ce biti 0:0

17. Паје и Жиру не почињу, али нисам искористио вајлд кард, можда их убаци, па ураде нешто с клупе. Капитен за данас - румунски голман. Како то лоше звучи... Али можда одбрани пенал и дода томе клин шит и забележи 7 одбрана.

18. Iznivelisaće se to, Ronaldo pojeftini, Gece pojeftini, neki poskupe, sastavljaćemo nešta jbg.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.