Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
А Кандреву сам заменио Деле Алијем, надам се да ће урадити нешто против Словака.
Pa ronaldo nece ni proci lol a gecea ako kupis gori si fantazijer od mene
Samo sam ih kao primere naveo s obzirom da su bili skupi, a bez učinka :)
pre sat vremena
Tačno, ujebali su me napadači najviše, za dva kola jedan gol napadača i to Robson-Kanu jebeni. Ostalo ne mogu da se bunim, štoperi nastavili da klin šituju (Rami, Šar), golman isto, samo da ubodem kapitena nekog fino i vraćam se u trku za svetskim vrhom lol
LARRY CEKA TELEFON IZ JUZNE AFRIKE!!!
Hahahahahah i da bude umotan u dres Mekolija iz Severne Irske
Odlično drugo kolo. Odiniv potomak Gilfi ispoštovao. Bio sam zauzet ova dva dana i nisam stigao da izvršim izmenu i ostao mi povređeni Modrić u timu i 6 poena Lihštajnera na klupi. Raspad u najavi u trećem kolu.
Ја се ложим како 14 поена није недостижно, а Лари почне коло са 18 поена од 3 играча.
danas iz nekog razloga nisam mogao da izvrsim izmene.konfirm dugme nije reagovalo.
elem,jel moze formacija da se menja?
Može, ja sam je menjao.
ok. sacekacu da se saberu bodovi,pa moram menjati formaciju.
19* xDD
И Вокер и Деле Али на клупи... Хоџсоне, сто ти мајки јебем
Osakati me, Ali, Rouz i Kejn (C) __________
To lutko :D
Ja imam samo Maka Slovaka koji je kapiten prinudno jer nemam drugog igrača danas, a nadao sam se češćim kontrama Slovaka, oni se stisli po fazonu "ko pređe pola da mu umre majka".
Užasno jebote, jedva čekaju kraj, serem ti se u ovo prvenstvo. Jedino se nadam da će Vajsa nešto da ukenja, ali svejedno je smor za praćenje
2 gola da Vels, Bejl ni gol ni asistenciju, pa jebem ti
Pa uteraj ga, Mače, jebemuleb. Heh, mače.