Fantasy UEFA Euro 2016

1. sve mu jebem u pičku, izbacim šera, kejhila i duricu i oni svi clean sheet. mrš govna

2. Budu li i Nemci sutra rotirali sastav moraću i ja da pišem mejl uefi kao pseto

3. Imao sam Harta i Smolinga, a kapitena držim na povređenom Modriću.

4. jes ti ovaj selbi na drugom mestu ? ja probio na trece ID E MO

5. Jesam imao sam 4 poena prošlo kolo. I ne setim se da menjam ništa pred ovo.

Ne znam ni koji sam, al sam Alfi Solomons, ili Tomas Šelbi, ne znam šta piše.

6. ti si 12. onda, a ovo mora da je fadjo

7. ArminVanBuuren
    ti si 12. onda, a ovo mora da je fadjo

NA KURCU SE PORAĐO HA HA

8. Larry Underwood
    Budu li i Nemci sutra rotirali sastav moraću i ja da pišem mejl uefi kao pseto

далеко било, имам тројицу у тиму, од тога један капитен.
    мада не верујем, скакала би квота, а опет, треба им за прво место, не би било изненађујуће да пољаци дркну украјинце и онда прц. мада немци и са трећом поставом наспрам северноираца би били баук, ал' јбг, надам се макар.

9. Ни Дракслер не почиње, катастрофа од кола.

10. Jebu me namerno, milera neće pa neće, prečka, stativa, 10cm od stative, golmanova jaja, od početka se uzdam u njega, proigraće valjda jebem mu. Özila stavim za kapitena, nadao se bar golu i asistenciji, on omaši ono sam jeb'ogapasbuljavi, daje dve lopte na tacni, gomez i miler maše kuću, pa u kurac.

11. I meni ozil kapiren usta ga jebem a milera sam izbacio, zajebi

Vraticu milera za 1/8 valjda lev skapira da moraju gomez i miler na cf

12. Вокер, Дракслер, Жиру нису играли, Деле Али и Паје по пола сата, на крају ћу имати поене од 7 играча.

13. Mene malo izvuklo što je Miler asistirao, kapiten mi je. Boateng i Ozil klin šitovi, tako da nije potpuno propalo kolo. Ako Perišić nešto uradi večeras i Barzalji klin šituje protiv Irske biću zadovoljan donekle

14. И мени је капитен и не знам да ли да пребацујем на Де Брујнеа.

15. Uh, nategnutno, ne znam šta bih ti rekao

Ako nešto može da ohrabri selektora Joakima Leva, onda je to igra u polju Pancera koja je bila besprekorna, ali je jasno da realizacija mora da se popravi jer onoliko promašenih šansi (čak 26 šuteva na gol, devet puta u okvir) je stvarno mnogo i može da se obije o glavu u nokaut fazi.

au brt

16. koja je situacija sa Gireirom sutra, jel ozbiljna povreda?

17. Jel to portugalac odbrambeni? I ja ga imam u timu mislim i ne znam sta da radim ima onaj krstic za povrede pored

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.