Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije ni stec siguran, ovo je sa pvt-a kopirano, istu dilemu imamo, zato sam i postavio ovde, ako se pojavi neko ko zna. Jbg, videćemo kad počne, nema druge.
Igraju li beni, šomi, dionisio? Mlatoni ne znam da l' prati uopšte išta sem basketa :)
Ne igram ja. Ne verujem ni da ću ispratiti sve utakmice, u najšugavije vreme zapao EP jbg. A igra mi se, nije da ne.
Sto bi uopste rizikovao sa nekim rumunom mada opet ti imas hrvata u timu ne znam ni sto ti dajem savete lololo
Ja imam srnu al on voli srbe i srpsku narodnu muziku ne pravi razlike medju narodima on je nama nesto ko njima djovak
jedini gotivan hrvat = bilic
Jamaica Thunders kao i do sada.
Šaljite kod
http://imgur.com/UxNexhh.png
U mom timu majstori fudbala, jelte.
Ajde stec ili neko nek objasni detaljnije
И ја исто мислим да може да га мења, наравно ако има на клупи играча који тек треба да игра, али нисам 100% сигуран, па сам му рекао да пита овде. А нагласили би у правилима у случају да не може то, а нисам видео да пише.
Црно пита да ли може да да код неком ортаку који пика стално фантази, да буде с нама у лиги.
Мени је глупо да ја одлучујем о томе, нек буде како већина каже.
Код делимо по пвт-има да нам не би упадали у лигу неки снајпери и потпуно непознати ликови, па ако сте за ову варијанту с убацивањем ортака, онда ми шаљите у пвт који је њихов тим, чисто да имамо увид ко је ко.
Кад смо код тога, сад ћу да направим тренутни списак учесника.
Au druze, kakva patetika. Mogao si mi lepo u pvt reci da ne moze, sta potezes ceo sajt da glasa bole njih kurac.
http://image.prntscr.com/image/f89ae4ad1a89471bbe7f23e33b9f8e3f.png
Serious Stec :)
Aj sad cu ja napraviti ubaci me ali pod uslovom da u ligu ubacis i mog ujaka.
skecx
ćoravi desni klik na sliku pa prikaži veću
http://image.prntscr.com/image/398d89eaccb945b4bf6ac2dd7adfe45f.png
Брате, ја ту не видим патетику, мада вероватно јесам преозбиљан лоло
Само сам хтео да спречим да после неко кења "па ја бих био први, да није овог што се убацио, је л' ова вукајлијашка лига или шта", тај неки фазон. Ја немам ништа против (чак сам почео да размишљам да и ја довучем ортака), ал само прво да видим да ли смета другима.
да се црно избаци и протера у пчињски округ да иде да семени краве шиптарима, м'рш бре у пичку материну са тим педерским интенцијама позз
одакле ли сам извукао ову реч, интенција, ух.
Hoćemo li ćerati prediktor na Superbru?
А можемо и да направимо Лигу вукајлијашких ортака и онда да малтретирамо ортаке ко што је Срки смаро Нолета кад изгуби сет.