Ja u školu idem i dobar sam đak - takmičenje II

  1. Samo da pitam do kad imam fore da metnem sadrzaj neki?

  2. A što se Psetovog predloga tiče - neam ništa protiv, kapiram da će par šamara rešiti svaki klasni problem između mene i kolege Bohora. Javim se kad budem u Srbiji, ok?

  3. Pa realno niste ni deca ni zene

  4. Pi es, kakav je ovo ziri bez zena? :)

  5. kako školski žiri bez forget?

  6. ps
    Agilni, boli me kurac sta si nasao od linkova

    Onda vidi šta ti je odgovorio Hezno, možda ti bude jasnije, lepo je objasnio. Uostalom, rekoh ti već - zato što smatram da je tako ispravnije. Kako bilo, zadovoljstvo mi je da vidim da navedem nekoga ko je postavio pitanje da se udubi u problematiku toliko da izvlači informacije sa foruma sajta "Pravopis srpskog jezika" gde se diskutuje o poznatim nedoumicama. I ne, ne obraćam se Internetu kao osobi koju smatram uzvišenom, u poslu u kojem se bavim, nakon dosta diskusija, postoji vrlo jasna argumentacija zbog čega Internet (kao svetski sistem umreženih računarskih mreža) i dalje pišemo velikim slovom.

    P.S. (nije ovo obraćanje tebi, ps, kao nečemu uzvišenom, već post scriptum :skeč:) Imena pripadnika naroda se takođe pišu velikim slovom.

  7. Odustajem od takmičenja!

  8. Profe pa ti si neki opasan?

  9. e sad me uhvati za slabu tačku - fizičko :(

  10. Kako bilo, zadovoljstvo mi je da vidim da navedem nekoga ko je postavio pitanje da se udubi u problematiku

    Pa zanimalo me jbt nevezano za tebe, volim da znam sta je i kako pravilno a prvi put sam video napisano velikim slovom

  11. Definicije

    Pajo 5
    Hajlender 4
    Stevco 2
    Raconi 3
    Nitkov 1

    Dzonimir prbi ispod crte, jedva sam vas poredjao sada kul su mi svih 6

  12. U stvari ocu ovako:

    Pajo i hajlender po 4,5
    Stevco, raconi, nitkov i dzonimir po 3,5

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.