Ja u školu idem i dobar sam đak - takmičenje II

1. Svetlana odaberi mi definiciju

2. Kad se završava takmičenje i koje su nagrade za žiri, ili barem deo žirija koji redovno ispunjava svoj posao?

3. E da. Noćas je kraj. Zamoliću žiri da glasa javno pošto ne znam da li ću vam se pridružitu u subotu. Žiri može nesmetano da nastavi sa svojim životom i nakon ovog svetog skupa. Smatram da im je to najveća nagrada, jer ipak život nema cenu.

4. Nema nagrade brt ja sam ti sada kao djani curcic nekad bio virtuoz a sada pijana budala koje sa tako pojavi da nesto komentarise i vrati slavu na sekundu i kratko bude srecan. Posle idem drkam svinjama, ja radim to.

5. partizanka gde idete u subotu ne morate mi reci ni odgovoriti pogadjacu: na Rajac na izlet

6. Na rajac na kosidbu

7. Kad će neko takmičenje u definicijama o sisama?

8. Možeš sad napisati nešto. To spada u građansko vaspitanje.

9. Čuo sam da su ukinute revijalne definicije.

10. E agilni orgabizovavu ja takmicenje jednom samo o jebanju i prikljuccima ce se raditi

11. http://vukajlija.com/buket-bosiljka/727533
    Naškrabao sam nešto, mada sam iskreno očekivao geografiju za danas.

12. ─██▀▀██──▄███▄───▄███▄──▀██▀
    ─██─────███─███─███─███──██
    ─██─────███─███─███─███──██
    ─██▄▄██──▀███▀───▀███▀──▄██▄▄█

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.