Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
opasan malo sutra, razbucaće ga tomo
Nek mi poduva pičku ostajem
TO
Zajk, prošli put si nesto. Moraš da obećaš da ćeš biti prisutan! I da dogovoris s Tomom. Ako stvarno odustaje? Il samo oće da vidi kako pseto diše? Mada Tomo, da znaš on je baš opasan.
Zavetujem se pred svedocima i pred svojim vukajlijašima
da ću pratiti kad stignem i pošteno oceniti radove autora
Vukajlije.
Zavetujem se da ću čuvati bratstvo i jedinstvo našeg sajta.
i slobodu našeg sajta stečene glupostima njenih banovanih autora
Za vukajliju s Zhajkom– napred!
Struchan sam za zhiri, ubaci me
Pseto glavni u žiriju, heh.
Mlada Partizanka ☆
Jbt. Moram prosiriti ziri. Nakon ovoga upadas
Svi smo mi Bohove marionete, da se ne zajebavamo:)
Profe, nemoj da mi zaključavaš temu.
tomo balans
Profe ja razumem godine i to stižu pa se zaboravi da se odgovri na pitanje postavljeno na forumu. Neću da potenciram nije bitno.
Kad pucaš iz prazne puške naravno da ćeš biti nečija marioneta da se ne zajebavamo :)
je da brišem sad i banujem zbog spema? partizanka?
odaberi mi postere samo
Zdravo Svetlana pominjem te svakog dana Svetlana lakše mi je tako
Banuj ali mislim da spem dozvoljen je
boh, jeste, dobro si primetio :-*
svetlana jel mozes da mi odaberes nesto ili ne...?!??
šta? oću
il se takmiči, nagrada je odabir
i samo da znas ja sam uz bohora jedini dao podrsku tvom modovanju ok moze postere sve i definiciju neku sve su jadne podjednako ne trebas bunariti
Neeee! Rekoh spem dozvoljen!
ahahahaha