Ja u školu idem i dobar sam đak - takmičenje II

1. adhuasdhjuasdhuadhjasjhadad

2. adhuasdhjuasdhuadhjasjhadad

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej makarena!

3. 250? Aaaa? De sračunaj koliko mi treba da pored jace budem jedina autorka sa krunom za postere. I jel može neki popust. Imam jedan odabran, inače... Ne ide mi matematika preko 10.

4. Toma smor je onaj clan zirija sto se slihta auditorijumu kao a neeemojte pa potruuuudio se, ja odrzavam balans

5. Bane balans zovite me

6. hahha šta sereš glavonja
    odjava žiri inače

7. nemoj da si pička sad tomo, šta odustaješ

8. Nema muda, figurativno

9. tomo, meni ovo sad izgleda ko da si pustila pseta da pobedi i pustila ga da bude glavni u tom žiriju, krajnje pičkasto, saberi se

10. hoću ja da budem žiri, na poklon delim baby kosili

11. Zajk, prošli put si nesto. Moraš da obećaš da ćeš biti prisutan! I da dogovoris s Tomom. Ako stvarno odustaje? Il samo oće da vidi kako pseto diše? Mada Tomo, da znaš on je baš opasan.

12. nema odustajanja nema predaje tomo

13. Znaci zhaki ipak prica pametno samo moras poznavati elementarna znanja da ti ne bi bilo nerealno sve to kosili je sampon za kosu stari dizajn onako mala flasica plava kao surla cep je loptast skroz mirise na puder sto se stavlja bebama na guzicu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.