Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Ima ugovor tamo. Sad došao je Tibodo i dobio odrešene ruke, da li će ga zadržati ili trejdovati, ne znam. A doveli su par igrača na tim visokim pozicijama. Ono, ne neki specijalni igrači koji obavezno moraju da igraju, ali dovoljno dobri da se bore za minute.

2. Au tek za te faulove, mislim jeste on ponekad glupe faulove pravio, ali su mu često sudili neke smešne stvari.

3. pa ovako psihički trebalo bi da se tibodou sviđa bjelica tako mi se čini, jer po meni bjelica uopšte nije da je mekan igrač i to kao što mnogi pričaju možda nije neka vatra od čoveka, laktaroš i čovek sa kiler instinktom al nikad nisam mislio da je pička, naprotiv.

4. realno, kolko je bitan koncept trenera tolko je bitno i da se gotive kao ljudi

5. je li pobijedio nolo

6. ja da dođem u ekipu kao trener rekao bi prvi dan ili ja ili lavin, saša pavlović, lazić, simonović i slični ljudi lete odma ili ja, bole me kurci ako sam došao do toga da budem trener velikih košarkaških timova znači rešio sam životunu situaciju već lolo

7. Ma da, ako se pokaže, daće mu dobru minutažu sigurno. Tibodo najviše ceni dobru odbranu, ako bude uspeo da izbegne faulove, može u napadu da radi šta oće :)

8. Šta li kenjaš gvozdene, pa Bodiroga kakav je bio? Premekan a bog i batina.

9. Igrao je sa mutavim Lavinom koga je Mičel gurao na keca.
    Tibodou je valjao Mirotić, trebao bi i Bjelica dobiti minute.

10. nisam mislio mekan u smislu nestamen i tako to noob, mislio sam mentalno

11. Није лош Лавин (тј. не своди се само на можда најбољег куцача икад), ал' да му фали интелигенција - фали и то прилично....

Нема Бјелица неку конкуренцију на четворци.... Диенг, Хил, Пејн и матори Гарнет....

12. Igraju Đeng i KAT zajedno.

13. Pa da, Hila i Kola Aldriha su doveli, nisu neka čuda od igrača. Priča se da će možda KAT-a na četvorku, mada ja to ne bih. A KG još nije odlučio da li se povlači.

14. Изузимајући можда услов да Пековић остане у клубу са неком већом улогом или да остане здрав, тешко да ће Таунс проводити неко иоле веће време на крилном центру.... Четворка им је најпроблематичнија позиција, а и прилично другачије типове играча има Тибодо у Минесоти него што је имао у Булсима, поготово на четворци и петици, зато и кажем да ће се тек у предсезони видети како ће Минесота да игра под њим уопште и шта да очекујемо од Бјелице....

15. сине кад сам играо у 2к16 џием мод довео у минесоту радуљу каминског бобија и јокића и уз бјелицу и пековића имао пола ростера српског планирао да селим франшизу у предграђе чикага освојио лигу јебем са мањаче кренули су тимбервуци

16. Требао си пробати и Миротића довести брт....

17. он је цепао србску заставу није прави четник иако има браду те не задовољава услове за играње у мом тиму

18. Griješiš, on se venčao u Ostrogu sa srbskom zastavom

19. нисам знао за то сад играм каријеру у булсима солидан је миротић уме и залепити јаја на фацу чуварима при куцању

20. da li je to istina mlatoni

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.