Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Ako su mene lagali lažem i ja tebe Gvozdene

2. Litvanci dobili Nigeriju, Argentia dobila Hrvate, a Brazil dobio Španiju.

U onoj grupi orgijanje opasno lolo

Španci 0-2.

3. prijatelji da li neko ima dobro objašnjenje zašto je kvota na francusku bila 2,54 jutros?

4. možda je blek histori month pa neće igrati kako valja?

5. зато што су пизде калкулантске које ће гледати да избегну треће место да би ишли до финала без сусрета с американцима, а овамо шпанци (који их изјебаше лепо прошле године) имају баш мале шансе за 1. место, па им је лакше да иду са четврте позиције на првог тамо. да су шпанци први, мислим да би квота на французе била 1.9.

али предлажем ти да ипак затегнеш на њих са једном кућом, добијеш 2.54 куће, и уз оних 2.9 кућа добијеш укупно 5.44 куће, а онда 0.44 куће можеш да издајеш стевчу, то ти је један подрум и купатило. добро, не треба му купатило.

6. zategao sam već na njih jer volim da igram protiv srbije svakako, da sumnjao sam na tako nešto al ček zar isto ne važi i za nas?

7. ми нисмо пизде калкулантске.

8. важи, и ја бих волео да французи не калкулишу него да нас добију, али:

„Srbija neće da kalkuliše, ko god nam bio potencijalni protivnik u četvrtfinalu. Igraćemo u svakom meču na pobedu. Ne zanima me da li ćemo igrati i deset puta sa reprezentacijom SAD. Moja filozofija je takva da nema kalkulacija…“, dodao je Aleksandar Đorđević.

мада, питање је колико је веровати ђорђевићу, тако је причао да неће водити клуб док је селектор репрезентације, па...

9. pa dobro lolo, sigurno nije opcija da izjavi : PA KALKULISAĆEMO ONO, JBG. :)

Jebeno je to kalkulisanje, moraš da budeš jako samouveren u sebe da kreneš neprirodnim putem razvoja događaja kao jedan sportski tim, mislim da to može prilično da poremeti tim, kada svesno odigraš takvu utakmicu.

10. al dobro, i A2 izbegava ameriku do finala, što je to nerealno i za srbe i francuze?

11. ustvari jeste nerealno, australija ima 2-0 u tom trouglu sa srb i fra, da da pardoniram

12. Nerealno je zato što su nas kenguri ugazili

13. америка, аустралија и аргентина доминирају првим и другим колом турнира. шта се дешава то са европском кошарком? то захтева неку дубљу анализу. кад је то почело? да ли се назире крај?

14. pa ono, ja bi u duelu dve ekipe koje kalkulišu da izgube rekao da će lakše da izgubi ekipa koja se sastoji od ciganskijeg naroda i gorih igrača. Odgovor je obe situacije isti : Srbija.

15. али сале је јако прозивао оно кад смо наместили са литванцима у млађим категоријама. сигурно се не би коцкао са тако створеним угледом праведног стручњака.

16. Mozda je manja kvota na nas zato što je Nikolić konačno otišao.

17. da, sigurno. :)

šteta što je kina izgelda opet kurčina. sećam se ono ranije jedno vreme da su bili pristojni, nisi mogao da računaš na potpuno sigurnu pobedu.

18. Sad kreće zgrtanje medalja!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.