Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
19:15h
сећам се, јбт. бодирога задњи напад. није ни видео кош. у тренутку се срушио мит.
Gvozdene,nemam nista protiv tebe ali o kosarci kad pricas gadi mi se jako
I da, ovo što španci neće biti prvi tamo stvarno otvara situacije za kalkulisanje. U suprotnom, tim koji bi želeo da kalkuliše bi mogao da razmišlja, u jednoj opciji idem na Španiju u u četvrtfinalu ali ne idem na amere do finala, znači moguće srebro ali moguće i ništa a u drugoj idem na nekog goreg od španac u četvrt ali na amere u polu, znači srebro nemoguće ali prilično moguća bronza. Mislim da bi i u toj situaciji odvagao da igram sa španijom jer jbg, veća nagrada je finale i srebro a i za bronzu moraš da izbaciš nekog dobro i u četvrt i za treće mesto ali ipak bi bilo o čemu da se razmišlja.
ovako stvarno moraš da budeš vitez da ne gledaš danas da izgubiš a svi znamo gde je nastala tradicija viteštva.
гвозден је јако отрован (негде 0,237 грањки је отрован), али углавном га људи воле што је такав. мени је јако криво, нпр, што не налетим кад је у моду за вређање да га подбодем. али биће дана за мегдана.
Nisu Španci ni po imenima toliko iznad nekih drugih ekipa (a tek po igri na ovom prvenstvu nikako) da bismo sad nešto gledali da ih izbegnemo. Mislim krenuće oni, pogodiće Gasol neko bacanje sledeći put ili neće dozvoliti da ga izblokira neki Šarić, ali da li je vredno izbegavati njih, a mogu da ti padnu Litvanci ili bed bojsi iz Argentine?
Pa ja mislim da jeste jbg. Slažem se ja sa tobom da oni nisu neki bauk, i možda sam malo preterao kada sam rekao da su pored Amerike, samo oni i Francuzi "stvarno moćne ekipe", svakako da su više nego pobedivi ali ipak jbg, jasno su jači od Litve i sličnih ekipa.
Španci jesu pobedivi ali ne treba budalasto ući u kurčenje zbog toga i zanemariti da su svakako najgori protivnik posle Amera.
Mislim, nije vredno da izbegavaš njih u četvrt u opciji kad znaš da nećeš imati amere u polu, to sam rekao, ali generalno kažem sada.
Ja mislim da nije vredno izbegavati nikog, jebeš kalkulacije. Je l si čovek ili Španac (čitaj: ciganin)?
Kalkulisanje o plasmanu i mogućim protivnicima - posle izigravanja virtuelnog selektora omiljena sportska disciplina u Srba
а јесмо танковали на СП по групама? шта смо тад закључили?
slažem se da je kalkulisanje igranje sa vatrom
istankovati kako treba nije nimalo lako, to mora da se uradi tako da što je više moguće bude prirodno
Pa nismo baš tankovali koliko smo čekali da nam se oporave igrači od povreda, koliko se sećam. Sad to što smo imali mečeve u vreme rehabilitacije je propust organizatora.
https://www.youtube.com/watch?v=D6livZuoA74
ово је било право калкулисање свих на терену, лол.
калкулисање је тотални промашај, рекао бих. можда овако кад гледаш са стране је добра одлука, али кад кажеш играчима од којих су већина жељни игре, борбе, да пусте утакмицу нема шансе после да вратиш добру атмосферу. то можда може да се одради неким мангупским триковима :мутасмајли: типа да се каже играчима да се чувају повреда, да утакмица није такмичарски значајна, па како они схвате и како буде, јбг.
dakle sve u svemu zaključili smo da treba igrati na francusku
Raduljica :
Hej hej Gober Rudi
prema mome čmaru nežan danas budi
dobijamo francuze 12 razlike
nedovic preko
kalinic preko
Kad smo kod prirodnog tankovana, ova utakmica je bila nešto posebno :)
https://www.youtube.com/watch?v=foZ5Qd1o7C0&feature=youtu.be&t=1m27s
Obratiti pažnju na odbranu Rubija, Marka Gasola i Rodrigeza u poslednjem napadu u regularnom delu (1:27).