Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Harden tankuje cijeli zivot xDDD
Litvanija, Hrvatska, Španija, Argentina. Ja ne znam koga mi to od ovih možemo dobiti u četvrtfinalu, tako da je kalkulisanje niđe veze
možemo svakog i možemo da izgubimo od svakog
Da je zvao Bobija, možda.
Sve mislim da Francusku večeras dobijamo
Al opet to ne mora da znači to j esamo neko moje mišljenje
Šalabe, brate, šta je tebi Bobi? :) Ja se ne bi za rođenog brata toliko nervirao što ga nije zvao.
drago mi je sto nije pozvao bobija
bobi igraj razvojne lige bakice
A ne drkaj i ti sada pa trebao ga je pozvati
ko kad seniora prebacis da igra za juniore, pa se izdrkava na njima a zapravo je prosjecan senior
ali se nubare i picke loze
isto tako i ovdje
bobi je prosjek koga dizete u visine
dosta vise o bobiju, odmah se iznervirah!
da je bobi grobar, pitao bih vas da li ga pozvali
LAJK AKO BIH GA POZVAL
DRAGO MI JE STO BOBIJA NIJE POZVAO, VISE NO LJEBA JESTI
VISE NO TROJKU OPALITI
Jebote nije ga zvao i šta sad. Gotivim i ja Bobija, ali niti je nezamenljiv niti je toliko pružio reprezentaciji da sad ne treba ni da je pratimo ako on ne igra. A možda je i ovo što ništa ne možemo da osvojimo na olimpijadi kosmička pravda jer nije pozvan najbolji među nama?
A rekao sam sebi da neću da se upuštam u prepucavanje oko Bobija.
Makarone, daj crnca!
Pa što da ne, meni je npr drago zbog Bogdana što taj mali igra za reprezentaciju
SLažem se, ne samo što je velika razlika što je Bobi igrao za zvezdu a ne partizan nego je veoma i bitno što je bio srpski dobar igrač u Zvezdi koja je doživljavala renesansu posle 15 godina primanja grobarskog kurca u čmoor. Zato je tolko ljudi tako emotivno vezano za Bobodrvo
ZASTO BOBI NIJE BIO NA TURNIRU U BEOGRADU, BAR DA PRUZI MORALNU PODRSKU IGRACIMA
NI TO NIJE OBAVIO, A TO JE BILO NAJMANJE STO JE MOGAO DA URADI I IMAO BI POSTOVANJE
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155574/black_man_rage_gif.gif
http://i43.tinypic.com/1zxiyx.jpg
Bi ti Boh, ali 87% ciganske bagre ne bi.