Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A jbg brate, čudan smo narod. Hvala tebi što imaš lepo mišljenje o meni i što si to napisao na možda najčitanijoj temi.
Da ponovim, nakon debakla na Olimpijadi, Sale neće izgurati ni pola sezone u Bajernu i dobiće iš.
Zato što je iskompleksirana pičketina koja koristi medije da blati igrače. Micov, Mačvan, Bobi.
prosečan bobi fanatik stanuje u stanu od 51 kvadrata na kanarevom brdu koji je njegov deda dobio od imt rakovice i tu živi sa dedom babom ćaletom kevom i sestrom
Je l jebe sestru to mene zanima?
ne jebe nikoga pa ni sestru XD
Teška priča onda.
Inače sa ovom Vranjankom sa letovao ove godine, tj bila apartman pored.
http://imgur.com/EIM4z4a.jpg
Postajem Tilmo jebem ti dan u pičko Kosmo daj jedno 7 dana
Brate ne svidja mi se njena bulja vise volim kad je lepse izvajana
Haha kakva digresija Bohore.
Ok, Šalabe, ali nije reprezentacija Saša Đorđević. Taj Teo je igrao na isti način i pre nego što je Sale postao selektor, ne utiče Sale na to što je Bogdan jedan od najboljih bekova u Evropi i naročito ne utiče na količinu toksičnih sastojaka koji prođu kroz Raduljicin organizam. Mislim koliko moraš da mrziš jednog pojedinca pa da zbog njega ne navijaš za našu košarkašku reprezentaciju?
I zar stvarno misliš da mi protiv Hrvata bez Bobija nemamo šansi, a sa njim imamo? Od kad mi to njih ne možemo nikako dobiti?
Lečki, navijam ja za nas i nerviram se, naravno. Ali, Sale mi se ogadio za sva vremena i želim mu sve najgore.
Sa ili bez Bobija sigurno možemo dobiti Hrvatsku, Argentinu i Litvaniju. A isto tako i poduvati. Španci su bolji duplo, da se ne zavaravamo.
I nije problem što nije zvao jebenog Bobija (iako smo sa njim definitivno bolji, jbg bolji je od Štimca, pa da ga jebem), već zbog načina na koji je nastupao u medijima, a to nije prvi put.
boban bi bio dobar kao greda za krov
I svi zaboravljamo koliki je hendikep što nema Bjelice. Ložimo se mi ok, ali smo baš oslabljeni.
Da ja vas pitam nešto sada , jedno Tilmo pitanje. Da je Bobi tu. Ko bi bio prvi centar? Radulja ubaciva 25 jebate Bog da l bi ovaj mogao a?
Šalabe to zaboravlja samo Reme lolo
govninator bi bio koristan za srbiju jedino ako bi drzao ogradu migrantima da prolaze kao sto je atlas drzao nebo
Haha, da da
EDIT : PROSEČNA SRBENDO napuši se kurca, sad sam morao citirati Bohora, da ne bi ispalo da sam debil koji čita tvoje postove.
Da, ni meni nisu jasni ti ispadi Đorđevića u medijima. No dobro, slažemo se za sve. A ako nam je nešto nacionalna disciplina, to je to loženje. I pljuvanje posle, ako loženje ne urodi plodom.
Axaxaxaxaxa
Ja bih prvog centra birao po tome ko je najbolji u odbrani. A to je tek pitanje za medalju :)