Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. smrdinator remeti ekipu
    ne znam cemu tolika farsa oko njega kad je najobicnija kanta cak je stimara efikasniji za mehanizam ekipe pritom smrduljko nevoli grb koji nosi i nepostuje saigrace.ja neznam kada ce se vise dokle ce se voditi mucna debata o njemu i reprezentaciji,nece-nemora
    smrdisa nam nikad nije ni bio potreban

2. Može on to da igra, veoma je pametan igrač, ali protiv svakog protivničkog centra koji je iole fizički jak još uvek nema šta da traži. Prvi koji mi pada na pamet, a može da posluži kao primer ovoga što sam napisao je Valančijunas iz Litvanije.

Solidno nepoznavanje košarke za jednog sportskog novinara xd brt, to što nisi bio godinu dana na sajtu ne mora da znači da se ništa nije promenilo, ne igra Jokara za Megu više xd

3. Valančijunas je klasičan Darko Miličić, jak ko konj a glup ko kurac.

4. Solidno nepoznavanje košarke za jednog sportskog novinara xd brt, to što nisi bio godinu dana na sajtu ne mora da znači da se ništa nije promenilo, ne igra Jokara za Megu više xd

Hahaha jebem te usta baš

5. cigaret-marihuana,rok,neka dobra knjiga i alkohol-to nama treba

6. Shomy23
    Valančijunas je klasičan Darko Miličić, jak ko konj a glup ko kurac.

+1 s tim što je Darko barem igrao solidnu odbranu. I daje pare u dobrotvorne svrhe. I peca.

7. Miloš Teodosić :

Antoane Dio
    Tvoj kurac mi je mio

8. Bogdan Bogdanović :

Ertel Tomas
    kako imaš lep kobas

9. Imam osećaj da dobijamo ovo.

10. Ne želim sa tobom da delim bilo kakav stav jer si gownar ali na žalost mislim isto

11. Na žalost štó mislim isto ne što će da pobjedimo

12. Hahahah birca sa svojim klasicnim and 1 jedva cekam da ga gledam u partizanu hahah nie smesno

13. Ovog puta je uspeo da primi koš uz faul a nije ni počela utakmica haha

14. Nole na tribinama. Ok to je to

15. Koliko bih ga tukao za ovakve faulove

16. Батум аман само нама пуни тројке јебем га уста.

17. Solidan start i solidna prva postava.

18. Kaže Šarenac da je prva postava trebalo da bude iznenađenje za Francuze, stvarno alal vera Đorđeviću, mora da su bili šokirani - Jović, Nedović, Kalinić, Birčević i Jokić. U napadu ne mogu ništa, odbranu kao i da ne igraju.

19. Au rođaci kako igramo da izgubimo ovaj meč, pa to nije normalno. Izgleda da ga je Sale ipak dao po kalkulisanju. Tačnije rečeno po viđenom do sada mi deluje tako.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.