Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Vidi ga Simon, al je šutnuo ko kamena sa ramena.

2. A odbranu ne vidiš kako igra slep si? Tako šutira momak

3. Eto, pričali smo danas kako da tankuješ, a da ne narušiš atmosferu u reprezentaciji - ubacis prvu postavu koju niko čitav ne bi smislio, daš im da povedu 20 - 4, pa posle kao juri rezultat. Ako se i približimo, vratiš Birču da napravi faul i nema da ih stignemo ni da igramo deset godina.

4. Fala kurcu pa sam na poslu i ne gledam.

5. A odbranu ne vidiš kako igra slep si? Tako šutira momak

Boh, uvek naletiš sa Simonom jebem te blesavog :)

6. Da jer je Simon tzar

7. Imam neki čudan trip, da će nam se ovo tankovanje obiti o glavu pa ćemo u četvrtfinalu da popušimo masnu kurčinu.

EDIT: Svetski mega tzar Bohore.

8. A šta Sale kalkuliše? Koga oće da izbegne? I što Bobi Marijanović ne igra?
    Edit: Tilmo je

9. Што је Јокић оволико мртав и незаинтересован?

10. Amere verovatno u polufinalu. A bogami verovatno i Španiju u četvrtfinalu, oni tamo ne mogu da budu prvi. Ne znam, ali ja stvarno ne mogu da verujem da bi neko stavio onakvu prvu postavu protiv Parkera, De Koloa, Batuma, Dijaoa i Gobera, a da stvarno želi da pobedi. Mislim da su Francuzi realizovali prvih osam napada ili tako nešto, a mi ništa nismo mogli da ubacimo. Evo koliko sad igramo bolje.

11. Jedno je da mi njih kao pustamo, ali Teo je kurac ceo turnir. Ajde sto masa, nego odbranu bukvalno ne jebe 2 posto, kao oni klipovi sto hardena ismevaju stoji i gleda ili faul neki. Onda 6 izgubljenih evo i ovu je raspad

12. Ovo je teško gledati već sad, mogu misliti kakav će cirkus biti poslednja četvrtina...

13. Штимац хехе

14. Ali Bogdanova faca posle svake trojke, ko usran hahah

15. Raduljica degenerik nemobilni

16. Uneli smo malo neizvesnosti u utakmicu, da se Vlasi ne dosete. Kako smo mudri.

17. Ukoliko stvarno kalkulisemo nadam se da cemo da popusimo kurac u cetvrtfinalu

18. Ja ne razumem kako mi gubimo samo 4 razlike. Dijao juri tripl dabl; Batum jedino protiv nas može nešto da ubode i ubada li ubada; De Kolo standardno dekoloovski; Lovernj nas jebe kako stigne (u stvari, on voli Srbiju, onda vodi ljubav sa nama); Jokić nije dobio nijednu loptu ispod koša, ali zato ima 4 faula; Štimac ima značajnu minutažu; Birča kao i uvek počeo sa njegovim već zaštitnim znakom koji je, nadam se, patentirao, što drugi da koriste nešto što on najbolje radi, a Saletu se izgleda ne pobeđuje u ovoj utakmici.

19. Како лоше играмо, резултат је одличан. Иначе, и са Аустралијом сми играли ко преко курца па замало изгубили, а вечерас је дупло горе него прексиноћ. Надам се само да ће бити као у Шпанији 2014, кад смо једва прошли групу па прскали даље редом.

20. Štimac baca loptu u aut i tapše u fazonu bravo care, jbg dešava se hahah

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.