Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Shomy23
    Štimac baca loptu u aut i tapše u fazonu bravo care, jbg dešava se hahah

ahahhahahaha

2. Ja ne razumem kako mi gubimo samo 4 razlike. Dijao juri tripl dabl; Batum jedino protiv nas može nešto da ubode i ubada li ubada; De Kolo standardno dekoloovski; Lovernj nas jebe kako stigne (u stvari, on voli Srbiju, onda vodi ljubav sa nama); Jokić nije dobio nijednu loptu ispod koša, ali zato ima 4 faula; Štimac ima značajnu minutažu; Birča kao i uvek počeo sa njegovim već zaštitnim znakom koji je, nadam se, patentirao, što drugi da koriste nešto što on najbolje radi, a Saletu se izgleda ne pobeđuje u ovoj utakmici.

3. Jbt Mrav iskucao sličan post tek sad vidim

4. Jbt Mrav iskucao sličan post tek sad vidim

Kakav trip jebote

https://media.giphy.com/media/4KszoHlOkfVsc/giphy.gif

5. A šta ako nas ameri sjebu i izgube od nekoga lolo

6. Симон звани преокрет!

7. Hahaha simon jebe jebote

8. Чудна постава сад пред крај треће, Штиме, Јокић, Ћопави, Недовић, Тео. И испаде добро.

9. Симооооооооооооон!

10. Simone, i oče i majko! Što kog đavola nije ušao ni minut juče? I to ne kažem samo zato što ga imam u fantaziju :)

11. Ulogov'o sam se samo da kazem
    SIMONE KAPITENE

12. Ја питам на фантазију ђе Тата Симон, сви ми се смију. Ђе сте сада лицимури?!

13. Simon krade pehar Amerima!

Koliko bi do jaja bilo da mogu da se izvrše transplantacije mozga, Nedović bi mogao da bude baš dobar košarkaš u tom slučaju.

14. Kalkuliše Đorđević, da dobijemo ovu, pa onda Amerikance, i izbegavamo ih do finala lol

15. Koliko cemo ispusiti kurcinelu jer cemo dobiti ovo

16. Ok. Korektno smo izbegli Amere i Špance. Čak je delovalo da nije namerno.

17. Hahahah jebo sam im mater sa ovakvim krajem. Teo na kraju maši sve i pušta De Koloa da ubaci zicer.

18. Koja bi lolčina bila da sad Venecuela dobije sve tri do kraja i utera nam kurčinelu hahaha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.