ajmo momci preko 81.5 oduvek sam verovo u vas jebe mi se oce te izgubiti samo ispunite bratu kvotu da dobijem 900 dinara da mogu duplatim sutra na lester
joj da mi je vidjeti deandrea u svlacionici
garant je naslonio glavu na zid i udara sakom i kao sam sebi nesto prica, prisjeca se pokojnog oca kako su isli na kupanje
zašto je deandre ljiga, opravdano je ispizdeo pošto je baš pred kraj prve bilo par odluka da se zaustavi silovanje
Kako ameri kuliraju ove fanove pored ulaska u svlačionicu što čekaju haj fajv hahahahha
Izjeba mi Radulja tiket :(
ide mi na kurac ovaj tompson baš je moderni mladi čovek odvratni nekako kao sin Toni Soprana
ma ljiga, treba ga pretuci
ma pobjeda je ako ameri traze tajmaut jer smo poceli da ih punimo
to je dovoljno za mene
do jaja je odigrala srbija videćemo jel mogu da nastave ovako
Mi smo pobedili onom akcijom što se mene tiče.
Evropska košarka > američka "odbrana" lololo
Dobijamo ovo jebate Bog
dobijamo ovo i onda moramo da pustimo kinu da nas pobjedi jer kalkulisemo za cetvrto mjesto
trpamo na kineze pare, kvota 30 hahaha
Она акција са прелијепим протоком лопте гдје Јокара завршава из екстра паса је за пиш у гаће.
Марковић уваљује трицу са 7,5, Ракоч невјера.
U realnom univerzumu Simon bi bio upravnik pošte ili neki šef u upravi prihoda jer Kosovar.
milanu macvanu se smrklo
ajmo momci preko 81.5 oduvek sam verovo u vas jebe mi se oce te izgubiti samo ispunite bratu kvotu da dobijem 900 dinara da mogu duplatim sutra na lester
ovaj tompson odvratni kapiram sad da karmelo pizdi u svlačionici a ovaj je u fazonu yeah dude whatever i mean like yeah
dzivdzan.jpeg
Španija iz Pekinga bi uzela ovu Olimpijadu.
Brt, Spanija je iz Spanije.
jugoslavija iz '92 bi uzela ovo hahah
ajde smirite se videću vas kad bude 22 razlike posle treće
joj da mi je vidjeti deandrea u svlacionici
garant je naslonio glavu na zid i udara sakom i kao sam sebi nesto prica, prisjeca se pokojnog oca kako su isli na kupanje