Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
brate lečki nismo u mrkonjić gradu, šta kako bi izgledalo lolo
Haha de znam, ja sam jednom prisustvovao sceni kad radnica nije htela da uplati liku da igra baš na te Hrvate protiv nas, jebem li ga koji je sport bio. Odnosno htela je, zezala se, ali je dovoljno glasno i dugo pričala da je cela kladionica obratila pažnju na njega, posle ga nije bilo neko vreme :)
rvati će nam pushiti gowno
Хрвати су се опасно наложили, иритира поприлично тај њихов ничим изазвани оптимизам, већ уписали победу као да заборављају да ми имамо у екипи Штимета, Бирчу лудог и наравно - Симона! Лололо
па је ли добио на крају?
колико је у планетвину 35.5+ поена за србију на бази курца?
prijatelju nisam siguran da li me podjebavaš
нисам био довољно јасан, дао сам приоритет шаљивости. меридијан даје 1.96 на 81.5+, ваљда. то ми изгледа као добра квота, ваљда им се неће везати руке баш сад, јбг.
Boh Hrvata po prvi put u životu - Pribojava se
Planet vin, 1,84 za preko 80,5
Чега се тачно прибојаваш?
Набеђеног шарића малог који ће опет да фејлује кад је густо иако смо дефанзивно вероватно најтањи на његовој позицији?
Бојана Богдановића? Ок, и ја, стрпаће нам 30. А можда неће преко 15. Али он је један, а није нас ни Дурент одувао сам.
Круно Симон је солидно јебен играч, и добро је изгурао против Литванаца, али нисам нешто стекао утисак да је у топ форми, нити да може да преломи утакмицу, нарочито не поред Шарића и Богдановића, не дају му.
Од билана и планинића може да се направи пола центра, у одбрани су бушни, у нападу не добијају довољно лопти. Чак и штимац би могао да се носи с њима.
Роко Лени Укић и Рок Стипчевић, и Лука Бабић као плеј у једној трећини утакмице, хаахахх, дај да се не зајебавамо.
▲ солидна тилмо анализа.
Без зајебанције, имају више тимског духа него на претходним такмичењима, то се види, веће самопоуздање и на појединим позицијама већи квалитет него раније, али и даље није то то, требало би да одиграмо баш лошу утакмицу да би нас добили, а стекао сам утисак да подижемо форму помало, још смо ми имали лагану утакмицу пре овога, а они на крв и нож. Реална је квота од 1.4-1.5, немаш ти ту шта.
JOJ MENI SE VEĆ DIGO
треба се бојати само шарића, то је тип играча који добија утакмицу. у арени је сам (добро са једним црнцем као помоћи) добио звезду и цедевиту.
truć, jesmo gledali iste tekme, u areni je protiv zvezde uradio sve što je mogao da izgubi utakmicu lolo, mislim, znam, imao je on dosta poena i skokova i to, jbg veoma talentovan je, ali je izgubio ja mislim sedam lopti i mašio bacanja u penal završnici i to podebelo.
cedevitu nisam gledao
prošlo je nekoliko godina od tih tekmi sa zvezdom i cedevitom
napredovao je još posle toga
nije stagnirao od onda jebo vas ja :D
Budimo realni i recimo da je ovo ono čemu smo se nadali. Da prođemo sa promenljivom formom grupu i da u kvoteru naletimo na Hrvate. Biće milina. Dajte Rozgu za poneti!
а јесте, у праву си, чини ми се да је ту текму слабије одиграо, али је играо 40 мин. плус је довео цибону уопште на ф4.
ok od gubimo lagano postova prešli ste na precenjivanje hrvata
svakako, ne kažem da mislim trenutno da je šarič fejler, nisam ga ni gledao puno u životu a i tad je bio jako mlad. sa druge strane ima debilsku facu.