Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. dobro slozili smo se da je bogdan rasturio ovu tekmu.
    Teo opet imao 2-3 madjionicarske lopte

2. Gonzarop za jednog sportskog novinara fejlujes ozbiljno. Plej udvajan?

3. Reme opet editujes post totalno si nesiguran u svoje stavove.

A ti si opet majmun ako citas njegove postove loool

4. mutavi valjevac.ti nisi normalan, da nam nije tog teodosica ne bi ni bronzu uzeli

5. Alo, jel mutav jel valjevac?

6. JEBIGA DULO, I GROBARSKA ISKOMPLEKSIRANOST IDE DOTLE DA PLJUJU TRI ZVEZDINA IGRAČA POSLE OLIMPISKOG SREBRA (ŠTIME, SIMON, JOVIĆ), A ČAK I IGRAČA KOJI NAVIJA ZA ZVEZDU (TEODOSIĆ). LOLEK

SAMO DA DODAM DA SAM JA STO PUTA BRANIO SIMONA OD HIJENA CIGANSKIH

7. Ma dal ste se pobili oko toga ko je grobar a ko cigan?

Pa majku vam jebem srpsku svima kolektivno u pola pičke i dabogda u vodi pocrkali eto toliko

8. jebote, sinoć svi na fendera, sad svi na bombaša, svako veče neki gengbeng

9. Teo opet imao 2-3 madjionicarske lopte

Jeste, upravo to i pričam, da je neko umeo da pogodi nakon tih par lopti koje je udelio, bila bi totalno drugačija tekma, lepša za gledati.
    Ovako, imaš vanserijskog asistenta i gomilu ljudi koji ne mogu polaganje da pogode, i onda Teodosić kriv. Jbg.

Gonzo, nije stvar u tome što je on toliki nub za košarku, nego što je toliko zadojen mržnjom prema svemu što ima veze sa Zvezdom da je to jezivo.

Naravno da znamo da je Bombaš Jericho.

10. E daj nek neko odgovori prosecnom evo skace ispred u kostimu sarenom.

11. SAMO DA DODAM DA SAM JA STO PUTA BRANIO SIMONA OD HIJENA CIGANSKIH

Ja gotivim Mačvana. Jesam li izdo Zvizdu?

12. Dub, nije geng beng kad neko sa tvrdom kurcinom poredja i presamiti pet kurvica i ide redom.

13. Pa majku vam jebem srpsku svima kolektivno u pola pičke i dabogda u vodi pocrkali eto toliko

Đes lepi?

14. E da, samo da kažem da sam iznenađen sjajnom ofanzivnom igrom Raduljice na ovom turniru. Stvarno se lik pokazao, svaka mu čast. Još kad bi malo poradio na odbrani, ali ne previše, da se ne umori.

15. Gonzarop za jednog sportskog novinara fejlujes ozbiljno. Plej udvajan?

Ajde molim te saberi se, nemoj da nastavljaš sa blamiranjem. Teodosić je večeras jedva uspeo da ima neku asistenciju baš zbog toga, Ameri su se kretali u odbrani bolje nego mi protiv Australije. I ti se sad kao nešto iščuđavaš.
    Nisam znao da je zabranjeno udvajati pleja, meni to niko nije rekao kad sam igrao košarku.

16. Ne gonzo ozb, plej udvajan?

17. Pol Džordž čuvao Tea i Teo čuvao njega :DD

18. Naravno da znamo da je Bombaš Jericho.

Ja zapravo i ne znam, a i boli me kurac. Ispostavilo se da na sajtu među likovima koji navijaju za Partizan ima par teških slučajeva, a da li su originalni nalozi ili dupli je manje bitno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.